Hit baloner kakav nosi Kate Middleton rasprodan je, ali mi smo pronašli slične - i po puuuno povoljnijoj cijeni

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Klasični baloner na velika se vrata vraća i ovu sezonu omogućujući nam tako idealno rješenje za sve moguće kombinacije
  • Obožava ga Kate Middleton, ali i sve poklonice mode koje vole napraviti stilski isplativu investiciju
  • Lista čekanja za omiljen Katein baloner je poduža, a mi smo u međuvremenu pronašli nekoliko sličnih modela u high street trgovinama

Jedan od komada odjeće u koji se najviše isplati investirati i koji je savršeno rješenje za prevrtljiva prijelazna razdoblja zasigurno je baloner. Elegantan i praktičan ovaj komad odjeće provjereno nadopunjuje svaku kombinaciju. Poželiš li ga prebaciti preko traperica i zgodnog topića ili ga nositi preko večernje haljine, baloner će se savršeno spojiti s tvojim izborom. 

Modni trend Danas nam svima trebaju, a Anita Dujić i Antonija Stupar ih sjajno kombiniraju! Pronašli smo najljepše svijetle balonere u našim trgovinama

Modni znalci računaju da će baloneri ponoviti biti  jedan od najvrućih trendova ove sezone, a u fokus ponovo dolazi klasični strukirani kroj s pojasom, u bež boji. Baš takav je omiljen i Kate Middleton, koja je i popularizirala onaj pariškog modnog brenda Sézane.

Na listi čekanja za ovaj vječan komad odjeće koji stoji 1720 kn nalaze se imena više od 10 tisuća poklonica mode, a mi smo pronašli nekoliko sličnih modela koji se mogu pronaći u  high street dućanima. 

Jesenski trendovi Ako si ovih dana u potrazi za balonerom, pogledaj ove iz novih jesenskih kolekcija - divni su!

Primjer: Zara (549,90 kn), Mango (prije 699,90 kn, sada 349,90 kn), H&M (oko 448 kn) 

Baloner s dvostrukim kopčanjem idealno će komplementirati figuri, posebno s podesivim remenom u struku. Bež boja osigurat će da svoju modnu priču zaokružiš na neupadljiv, a stilski nepogrešiv način. Zanimljiva kombinacija koju možeš isfurati za šetnju gradom, odlazak na kavu pa čak is opušteniji dan u uredu definitivno su traperice širokih nogavica i balonera. Za krajnje zanimljiv dojam možeš podignuti i ovratnik. 

Primjer: Reserved (599,90 kn), Orsay (599,90 kn), ASOS (oko 490,00 kn)

Za sve koje žele klasiku osvježiti pokojim modnim zaokretom poput masivnih kopči, upečatljivog A kroja, opuštenijeg i kraćeg kroja ili nešto tamnije boje, u bogatoj ponudi high street dućana, moći će pronaći nešto za sebe. 

Primjer: ASOS (oko 670,00kn), H&M (oko 670,00kn), Mango (449,90 kn)

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr