Haljinu životinjskog uzorka ova je Zadranka uparila je s natikačama koje ili obožavaš ili prezireš

Marko Dimic/PIXSELL Ulična moda, Zadar
Vidi originalni članak
  • Budimo iskreni, kada su ravne natikače s krznom u pitanju dvojbe nema - ili ih obožavaš, ili ih prezireš!
  • Upravo one upotpunjuju jednostavan stajling prolaznice koju smo uočili na zadarskim ulicama
  • Zvijezda ove modne kombinacije bila je haljina životinjskog uzorka uz koju su pridodani crni modni detalji

U više smo navrata ovoga proljeća na domaćim ulicama susreli prolaznice koje nose odjevne komade s animalnim printom. Upravo su oni zavladali proljetnim kolekcijama, a po svemu sudeći učestalo ćemo ih sretati i u narednim mjesecima. Dala nam je to naznačiti i prolaznica koju smo susreli u šetnji zadarskim ulicama.

Hrvatice obožavaju životinjski uzorak. Pogreške u stiliziranju mogu se izbjeći uz ova 3 jednostavna pravila

Osnovu njezine modne kombinacije činila je midi haljina na tanke bretele koju krasi upečatljiv životinjski uzorak. Istu je odlučila upotpuniti modnim detaljima u crnoj boji - velikom torbom i širokim kožnim remenom. Upravo je zahvaljujući njemu uspješno istaknula figuru i suzila struk. I nije bila jedina! Kako remen i haljine kombiniraju prolaznice koje smo primijetili na zagrebačkim ulicama možeš provjeriti ovdje.

Ulična moda Crno-bijele kombinacije nisu samo za ziherašice. Pokazala nam je to i ova zgodna mlada prolaznica

Uz haljinu upečatljivog uzorka, zvijezda prikazanog stajlinga zasigurno su bile i "čupave" natikače. Njihovoj osobitosti uvelike je pridonio krzneni dodatak koji je pravi mamac za poglede. Ove osebujne cipele posljednjih su godina bile neizostavan dio ponuda vodećih high street brendova. Ipak, neke zaljubljenice u modu smatraju kako bi iste bilo primjerenije nositi "po kući" te da nisu primjerene za gradske ulice. Slažeš li se s njihovom konstatacijom?

Pogledaj vruću kombinaciju sa špice: odrezani traper komadi, kaubojke i čarape s uzorkom

Mi smo uvijek zagovornici one da trebaš nositi modne komade u kojima se osjećaš udobno! A ako si u potrazi za novim ravnim natikačama, ovdje možeš pronaći modele koje ćemo obožavati ove ljetne sezone.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr