Haljine u Zari snižene su na 80 kuna, izdvojili smo nekoliko najljepših modela

miss7/pr
Vidi originalni članak
  • U Zari smo pronašli čak 9 haljina koje su snižene na 79,90 kn
  • Dobar dio modela zapravo je u crnoj boji, ali dostupne su atraktivne haljine u bež, zelenoj i crvenoj boji
  • Gotovo sve haljine su midi kroja i moguće ih je nositi u različitim prilikama i kombinacijama 

Ako postoji ijedna dobra strana hladoće i vjetra u svibnju, onda su to iznenadna sniženja na pojedine ljetne komade. Na popisu sniženja koja su nas jako ugodno iznenadila našlo se i ono Zarino. Tamo smo, po cijeni od svega 79,90 kn, pronašli nekoliko atraktivnih haljina u kojima želimo provesti duge ljetne dane... Za koje se nadamo da ćemo biti točno takvi - vrući i sunčani! 

Zara (79,90 kn)

Moda Međusezonski popusti su počeli, evo što smo pronašli po cijenama do samo 100 kuna!

Ponuda sniženih haljina definitivno je šarena. Od crveno-narančaste haljine nešto šireg kroja pa sve do midi, zelene haljine koja na seksi način prijanja uz tijelo. Osim toga, snižena je i bež haljina s mrežom koja bi mogla biti zvijezda mnogobrojnih ljetnih kombinacija.  Zara (79,90 kn)

Ako nisi velika ljubiteljica živih boja, odaberi osvježene tamnije haljine. Naime, na sniženju je cijeli pregršt haljina koje su oplemenjene zanimljivim detaljima. Jako nam se sviđa crna haljina koja na sebi ima manje crvene i bijele dijelove. Ovaj svestrani model sjajno će se slagati s tenisima, ali i ležernim ljetnim sandalama. 

Zara (79,90 kn)

Moda Nina Badrić u trendi haljini za 14.000 kuna - mi smo pronašli 9 puno povoljnijih modela

Ako više voliš isticati noge, a manje naglašavati dekolte - i za to ima rješenje! Na sniženju su modeli haljina s gumenim uzorkom. Ovaj trend vladao je prošle jeseni i Zari su bili slični modeli. a moramo priznati da su nam ovi šareni motivi proljeća i nešto kraće haljine ipak još ljepše nego prije. 

Zara (79,90 kn)

U konačnici, ako doista želiš provesti ljeto u haljinama koje sežu do gležnja, pronašli smo nešto i za tebe. Decentne crne haljinice s dodacima u području struka bit će dovoljno nenametljive i ležerne za posao u ljetnim mjesecima. Možeš ih osvježiti detaljima i uživati u njima od jutra do mraka. 

Jesi li već pronašla svog favorita? U kojoj od ovih haljina ti želiš provesti ljetne dane?

Posjeti Miss7.24sata.hr