Haljinica za plažu je ljetni must-have i u svim drugim neformalnim prilikama: evo 10 najslađih

H&M
Vidi originalni članak
  • Haljine za plažu neizostavan su dio svake ljetne garderobe 
  • Volimo ih zato što su lagane, lepršave i - minijaturne, odnosno kratke i uglavnom imaju tanke bretelice ili jako kratke rukaviće pa se u njima osjećamo slobodno i bez problema ih možemo odjenuti i preko kupaćeg
  • Takvih haljinica u ponudi ima mnoštvo, a mi smo izdvojili deset, nama najljepših
  • Pročitaj također: Prave boje, pravi motiv... Našli smo savršenu haljinicu za plažu i dalje ne tražimo!

Uz kupaći kostim, neizostavan komad odjeće na plaži definitivno je i haljina u kojoj najčešće dolazimo na plažu i, za vrijeme boravka na plaži, ju povremeno odijevamo preko kupaćeg ako se trebamo prošetati do beach bara, obližnjeg dućana i slično. Tu se uglavnom radi o kratkim, lepršavim haljinicama koje su napravljene od laganih i prozračnih materijala poput pamuka i lana, a ove sezone nije rijetkost da na plaži vidimo i one heklane. Na gornjem dijelu najčešće imaju bretelice koje tvore okrugli ili V izrez, ali bez problema možemo pronaći i one s kratkim rukavićima. 

Haljine za plažu uglavnom su ravnog ili tek blago strukiranog kroja te gotovo nikada nemaju zatvarače ili gumbe kako bismo ih što lakše odjenuli i skinuli, ali i kako nas ništa ne bi žuljalo, pritiskalo i na bilo koji način ometalo u uživanju na odmoru. 

High street, ali i high end ponuda, od H&M-a do Zimmermanna zaista obiluju raznim modelima, bojama i uzorcima haljina za plažu i sigurni smo da baš svatko može pronaći nešto za sebe. No, mi smo si dali truda i iz cjelokupne ponude izdvojili njih deset, nama najljepših. 

Posjeti Miss7.24sata.hr