Haljina koja ističe atribute Jennifer Lopez

Gulliver Image/Getty Images
Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez zablistala je u nedjelju 6. srpnja gostujući na Versace modnoj reviji u Parizu. Lijepa Jennifer odabrala je bijelu haljinu bez naramenica, a upadljivi detalji upotpunili su look.
Vidi originalni članak

Na prvi pogled bi se moglo reći kako Jennifer nije mogla odlučiti hoće li odjenuti hlače ili haljinu, pa je odabrala modni hibrid u kojem je kombinirala oboje.

Bijela haljina bez naramenica otkriva lijepo oblikovane ruke i dekolte, a visoki izrez na boku dao je posebnu notu stylingu otkrivši srebrne hlače. Srebrni su i detalji u vidu metalnih remena i kopči na boku, a odličan dodatak je i veliki džep na drugom boku koji je poslužio idealno za poziranje pred brojnim fotografima. Strappy sandale s debelom platformom u srebrnoj boji i glomazan zlatni nakit upotpunili su look, a posebno su zanimljive viseće naušnice geometrijskog oblika.

Pjevačica i glumica se odlučila za minimalističku frizuru s trendi zalizanim visokim konjskim repom. Make up se bazirao na isticanju očiju, posebice uz pomoć umjetnih trepavica i brončanih nijansi sjenila. Ostatak lica je konturiran pomoću bronzera, dok su usnice naglašene nude sjajilom. Jennifer je već dugi niz godina veliki obožavatelj brenda Versace, a ova kombinacija joj je pun pogodak. 

Više o samoj reviji brenda Versace pogledajte ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr