Hailey Bieber voli nositi ove Saint Laurent štikle, a H&M ima vrlo sličan model po super cijeni

Profimedia / @salmahayek Instagram Hailey Bieber
Vidi originalni članak
  • Hailey Bieber uvijek je modna inspiracija, od street stylea do kombinacija na crvenom tepihu
  • Prije nekoliko sezona nosila je cipele s potpisom Saint Laurenta, koje su od svog predstavljanja veliki hit na modnoj sceni
  • Sličan model sad se može pronaći i u kolekciji omiljenog high street brenda H&M

Hailey Bieber prava je it modna djevojka i sve što odjene ubrzo postane veliki trend, od odjeće i obuće, ali i njenih beauty odabira, poput manikure glaziranih noktiju ili makeupa. Posebno je poznata po svojem street styleu te pomno biranim outfitima koje svi želimo rekreirati, no ni na crvenom tepihu nikad ne podbaci svojim modnim odabirima. 

Moda Kožne Prada mokasinke pronašle su svoje mjesto među must have obućom

Često voli nositi dizajne modne kuće Saint Laurent pa je tako prije nekoliko dana nosila ultimativni party styling koji se sastojao od male crne haljine i maxi kaputa te jednostavnih crnih sandala.

To naravno nije prvi put da Hailey odabire Saint Laurent u svojim modnim kombinacijama pa smo se prisjetili kako je 2020. na Pariškom tjednu mode na reviji brenda za jesen/zimu 2020/2021, nosila tada najnoviji model crnih salonki s remenčićem i sad već prepoznatljivim metaliziranim vrhom. Model Vesper dizajniran je u nekoliko verzija od različitih materijala te s otvorenom i zatvorenom petom ili s remenčićem oko gležnja. 

Cipele su i danas obožavani modni dodatak, a H&M ove sezone nudi model jednostavnih salonki koje nalikuju upravo popularnom Saint Laurent Vesper modelu!

Crni lakirani model cipela iz H&M-a odlikuje jednak špičasti vrh u srebrnoj boji te udobna potpetica visine 8,5 cm. Ovaj chic model bit će odličan dodatak party outfitima, ali i svakodnevnim kombinacijama uz traperice ili poslovne hlače. U H&M trgovinama te na stranici brenda dostupne su po cijeni od 226,63 kuna. 

Osim ovog modela koji inspiriran dizajnerskim Vesper modelom, H&M u svojoj kolekciji ima još nekoliko modela cipela koji su nam privukli pažnju, poput ova dva slična crna modela, koji će se svojom jednostavnošću uklopiti u sve modne kombinacije.

Također, tu su i dva modela u predivnim vibrantnim bojama. Crvene lakirane salonke dolaze još i u ružičastoj i zelenoj nijansi, dok drugi model spaja dva velika trenda ove sezone, boju fuksije i svjetlucave ukrasne kristaliće. Oba modela možemo zamisliti u kombinacijama za nadolazeće blagdanske partyje!

Moda Pronašli smo najbožićnije božićne cipele - tek rijetki će ih nositi (ali nigdje neće ostati nezamijećene)

Posjeti Miss7.24sata.hr