H&M košulja haljina od trapera izvrstan je model za proljeće - čini se da se mnogi slažu s nama, budući da je već gotovo rasprodana!

H&M Foto: H&M, traper košulja haljina
Vidi originalni članak
  • Traper haljine svih modela neizostavne su nam u proljetne dane, a u H&M-ovoj ponudi pronašle smo još jedan odličan model
  • Traper haljina midi duljine dizajna je na kopčanje, poput košulje te dolazi u predivnoj svjetlijoj nijansi plavog trapera
  • Ova traper košulja haljina bit će osvježavajući dodatak našoj garderobi u proljeće!

Udobne, nosive u raznim prilikama te prilagodljive za kombiniranje i u dnevnim i u večernjim outfitima te lako uklopive u svaki stil, traper haljine su nam iz ovih razloga među omiljenih komadima za proljetne dane.

Uz modele mini duljine, kratkih rukava ili s tankim naramenicama, uvijek su jako popularni i midi modeli, idealni i za poslovne modne kombinacije. Neovisno o tome preferiramo li tamniji ili svjetliji traper, haljina od ovog materijala jednako će se dobro uklopiti i uz neutralne modne dodatke i cipele, baš kao i onu u nešto vibrantnijim nijansama, poput žarko crvene ili ružičaste.

Midi košulja haljina od krutog trapera koju smo zamijetile u novoj H&M-ovoj kolekciji sjajan je primjer casual komada koji lako može postati elegantniji, a chic midi duljinu krasi klasično kopčanje metalnim gumbima u stilu košulje, dugački ukrasni prošivi na prednjoj i stražnjoj strani te duži rubovi na rukavima koji privlače pozornost i daju joj posebniji izgled. Donji dio haljine blagog je A kroja što joj daje dodatnu dozu elegancije.

Moda Zbog ove Zarine viralne haljine želimo nositi šljokice cijele godine

Gumbe na rukavima ove traper košulje haljine, dostupne na hm.com po cijeni od 79,99 eura možemo nositi zakopčane ili raskopčane, a haljinu kombinirati u slojevitom outfitu, s primjerice tanjoj dolčevitom ispod ili nositi samostalno.

Moda Ana Bacinger nosi haljinu iz kolekcije brenda Mona, savršenu za proljeće

Posjeti Miss7.24sata.hr