H&M lansirao kolekciju vjenčanica!

H&M
Popularni švedski modni brend lansirao je kolekciju koja će oduševiti sve (buduće) mladenke i one koje se tako osjećaju
Vidi originalni članak

Mladenke ovih dana zaista imaju nevjerojatno puno opcija! Mnogi genijalni high-street brendovi u svojim linijama imaju predivne vjenčanice koje koštaju smiješno malo u usporedbi s dizajnerskim komadima. Jedan od naših omiljenih modnih brendova, H&M upravo je najavio proljetnu kolekciju za mladenke te njihove kume i djeveruše - a mi smo oduševljeni! 

Duga čipkana haljina, 1.500 kuna

Duga čipkana haljina, 1.350 kuna

Ako si od nedavno zaručena i želiš cjenovno prihvatljivu, ali i dalje PREDIVNU vjenčanicu, ne moraš tražiti dalje od H&M-a. U kolekciji se (barem za sada!) nalaze 4 predivne vjenčanice između kojih možeš birati, a s obzirom na njihovu super prihvatljivu cijenu - zašto ne odabrati i dvije? 

Midi mesh vjenčanica, 1.100 kuna

Vjenčanica na preklop, 750 kuna

 

Najjeftinija vjenčanica u kolekciji košta 750 kuna, a najskuplja 1.500 kuna. Također, u liniji se nalaze i nevjerojatno dobre haljine za sve kume, djeveruše i gošće na vjenčanju, uključujući kraće, ali i duže modele u varijaciji predivnih pastelnih boja. 

Duga plava haljina (595 kuna), kratka lila haljinica (370 kuna), kombinezon (445 kuna), haljina boje breskve (445 kuna)

Naš favorit? Definitivno ovaj predivan lila ljubičasti kombinezon iz snova, ali i neodoljivo preslatke haljinice za djevojčice koje već zamišljamo kako koračaju prema oltaru ispred mladenke i bacaju latice ruža...

Haljinice od tila za djevojčice (lijeva 220 kuna, desna 300 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr