Gumene čizme neizostavan su jesenski komad, a ove sezone obožavamo njihov dizajn!

Instagram@billionbossy
Vidi originalni članak
  • Kiša je zaštitni znak jeseni, a najbolje prijateljice u tim danima su gumene čizme
  • Iako su nekoć bile pravi modni zločin, danas su neizostavan dio sezonskih kombinacija
  • Donosimo najbolje modele klasičnih čizama, ali i neodoljivih gležnjača uz koje će noge ostati suhe

Malo kiše nikad nikome ne škodi, zar ne? I lagana kiša je simpatična sve dok se ne pretvori u pravi jesenski potop, a naša obuća naprosto popusti vodu. Ali, uz adekvatne gumene čizmice to više ne mora biti tako!

Gumene čizme su do nedavno bile pravi modni krimen, ali su s vremenom polagano ušle u naše ormare. Prvo kao neizostavna obuća za glazbene festivale, a zatim kao komad koji nas nikada ne razočara u jesenskim prevrtljivim vremenskim uvjetima.

Moda Crne kožne hlače obožava i naša influencerica! Pronašli smo 20 sjajnih modela

Gumene čizme su tako polagano počele dobivati na popularnosti, a njihovi modeli sve privlačnijeg dizajna. I dok su nekoć na izbor bila tri modela s ravnim potplatom – klasična crna, maslinasto zelena i eventualno žuta, danas ponuda vrvi bojama, poigravanjima s potplatima te visinom čizama.

Najpopularnija je i dalje klasika poput Hunter čizama, ali sve više oduševljavaju gumene gležnjače koje se mogu nositi kao klasična cipela! Uz suknje, haljine i traperice pa sve do strogih krojeva poslovnih odijela, Chelsea modeli gležnjača ustupile su mjesto mokasinkama i balerinkama. Naravno, samo za kišnih dana!

Moda Pilotska jakna – kultna kožna jakna savršena za jesen i zimu. Evo kakva je ponuda ove godine

Posjeti Miss7.24sata.hr