Glamurozne haljine Elieja Saaba

Guliver Image/Getty Images
Elie Saab je još jednom pokazao zašto je toliko popularan izbor za crveni tepih. Na Paris Fashion Weeku je u ponedjeljak 3. ožujka pokazao kolekciju koja će kao i mnoge njegove zaživjeti na crvenom tepihu.
Vidi originalni članak

Kada su glamurozni eventi u pitanju, možemo slobodno reći da je važno zvati se Elie Saab. Na nedavnoj dodjeli Oscara ovog dizajnera je nosila jedna od najvećih zvijezda današnjice Angelina Jolie, a čini se kako će i ova kolekcija pronaći put do srca poznatih dama.

U kolekciji za jesen/zimu 2014. ovaj libanonski dizajner radi ono što zna najbolje – očarava večernjim haljinama. Linija pod nazivom 'Mračno obilje' inspirirana je djelima Marka Rothka, što je posebno vidljivo u blagim prijelazima boja. Baš kada smo mislili da ombre trend mora umrijeti, Elie ga je vratio na jedan decentan i glamurozan način.

Boja vina, petrolej zelena, crna i puderasto ružičasta savršeno su se uklopile u viziju ovog dizajnera koji rijetko koketira trendovima i drži se svog ustaljenog izričaja. Neki će možda reći da je to dosadno, ali iz tepiha u tepih, Elie Saab dokazuje kako ipak radi dobar posao.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr