Gdje naći dobar kožnjak vječno je pitanje. Influencerice su našle, nose kožne jakne Mona

Instagram @mona_official_page
Vidi originalni članak
  • Svake jeseni upadamo u iste modne "probleme". Gdje pronaći stylish kožnu jaknu koja će nam trajati nekoliko sezona?
  • Želimo da su moderne, nesvakidašnje i da ih možemo lako uklopiti u ostatak garderobe
  • Mona je jedan od brendova čije kožne jakne ne prestajemo viđati na it djevojkama iz regije pa smo odlučili zaviti u ponudu i ugodno smo se iznenadili
  • Pročitaj više: Mona torbe su nam ljubimice već niz godina, sada su predstavljeni novi modeli

Usudili bismo se reći da je jesen najzanimljivije modno doba godine. Višeslojno odijevanje omogućuje nam spajanje raznih modnih stilova i odjeće iz raznih godišnjih doba. Ipak, prilikom osmišljavanja slojevitih kombinacija, potrebno je imati dobru i kvalitetnu bazu, a kožne jakne jedan su od komada zbog kojih rado provlačimo karticu. Iako su u ponudi dostupni razni modeli, posljednjih nekoliko dana na Instagramu djevojke su počele pokazivati svoje outfite za hladnije dane, a pritom jedan brend stalno upada u oči. Riječ je o modnom brendu Mona, koji je već godinama poznat po zanimljivim modelima kožnih jakni i ovoga puta zaista vjerujemo influencericama kada napišu "mnogo vas me pitalo..." 

Milica Bukumirović

Mia Matić 

Sara Jo 

Moda Kožna jakna na 6 načina: U ovim će kombinacijama izgledati odlično i trendy (a i mi!)

Izbor kožnih jakni na Mona web trgovini zaista je šarolik i zanimljiv. U ponudi imaju klasične crne modele uz detalje poput većeg patentnog zatvarača ili džepova, kao i modele u smeđoj, sivoj, plavoj i zelenoj boji, u glatkoj i brušenoj koži. Uz uske modele kožnih jakni, Mona u ponudi ima i oversized opcije za sve djevojke koje žele postići onaj cool i nonšalantni izgled. Mona je poznata po kvalitetnoj koži pa vjerujemo da će i njihove kožne jakne trajati više godina pa ako si u potrazi za novom kožnom jaknom, baci oko na ovih 20 modela koje smo izdvojili.

Mona kožne jakne u boji

 

 

 

Mona crne kožne jakne

 

Posjeti Miss7.24sata.hr