Gdje kupiti najljepše hrvatske končane narukvice?

instagram @janko_popovic_volaric
Ako moramo odabrati najpopularniji ženski asesoar u Hrvatskoj, to bi neupitno bila končana narukvica - evo što sve možeš kupiti osim Borbolete
Vidi originalni članak

Styling čine detalji, barem su nas tako učili. I najljepša haljina može izgledati preobično ako je ne prate dobre cipele i torbica, a usudili bi se reći kako je i nakit jednako bitan faktor za kompletni look. Međutim, danas nakit ima sve veću ulogu. Niske lančića i narukvica postali su način isticanja osobnosti, a ne samo modni dodatak. 

Međutim, po onome što vidimo na djevojkama i ženama oko nas, čini se da je najpopularniji modni dodatak u Hrvatskoj najjednostavnija končana narukvica. Ovaj naoko zaigran nakit postao je statement komad koji se ne skida s ruku, a objeručke su ga prihvatile i zvijezde, pa se tako nosi od streetstyle kombinacija sve do najsvečanijih večernjih outfita. Najpoznatije su narukvice brenda Borboleta, no oni nisu jedini koji proizvode preslatke končane narukvice. Upoznaj i druge dizajnerice koje rade sličnu stvar, ali na tako svojstven način.

DOMAĆE JE DOMAĆE 5 domaćih brendova nakita u koje smo se zaljubili

 

1. MAYANAS

Hrvatski brend inspiriran morem, plažama i prije svega pozitivnim vibracijama, stvara nešto drugačije končane narukvice od ostalih; šarene i deblje narukvice ukrašene su školjkama, kamenčićima, perlicama i zakovicama, a izlaze nekoliko puta godišnje u kolekcijama inspiriranim prirodom i kulturama. Kako kažu, njihove narukvice daju dobru karmu i privlače pozitivu u život onima koji ih nose. Cijene narukvica su od 130 do 270 kuna.

2. IVA VILJEVAC JEWELRY

Mlada Iva Viljevac napravila je unosan biznis praktički "iz ničega" i tako, uz Borboletu, ona ima najpoznatiji brend s končanim narukvicama kod nas. Nude se končane narukvice u nekoliko debljina, s metalnim i pleksi ukrasima, kao i sitnim perlicama. U posljednje vrijeme ima i ekskluzivnu kolekciju nakita od poludragog kamenja, a osim narukvica proizvodi ogrlice i naušnice te ima liniju nakita za muškarce - iako oni podjednako nose i njene "ženske" modele.

3. TIA BRACELETS

Antonija Šimatić narukvice je posvetila svom preminulom nećaku, poznatom vizažistu Tomi Vrbanu, a dokazala je kako hobi rađen s puno ljubavi može prerasti u poznati brend. Njene narukvice rađene su od tanjih končića i imaju privjeske i perle od pravoga srebra što je svakako ističe u masi. Sigurno si već negdje vidjela Tia narukvice s obzirom na to da ih nose i Toni Cetinski, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Ante Vrban i mnogi drugi. Cijene narukvica možeš dobiti slanjem upita u inbox na Instagramu.

SJAJNO! Koji je idealni nakit za tvoj horoskopski znak?

4. AMAS BIJOUX

Ovaj zadarski brend nakita izrađuje mlada Petra Mičić Garibović, koja je na ideju izrade narukvica došla nakon što su narukvice koje je kupovala pukle nakon nekoliko nošenja. Iako radi raznovrstan nakit, pa i prstenje, narukvice izrađuje od tankih končića s privjescima u pozlati i ružičastom zlatu, kao i u pleksiglasu i školjkicama. Njene poslovnice možete pronaći u Zadru, Rijeci, Šibeniku, Korčuli, a možete naučiti i putem društvenih mreža. Cijena narukvica može se dobiti na upit.

Posjeti Miss7.24sata.hr