Futurističke tajice-čizme dolaze po cijeni od skoro 24 tisuće kuna, ali fashionistice ih obožavaju

Instagram@dualipa
Vidi originalni članak
  • Modna kuća Balenciaga ne prestaje šokirati, a sada su potpuni hit tajice-čizme
  • Futuristički model izrađen od poliamida i elastina postao je najtraženiji komad
  • Osim neobičnog izgleda, tajice krasi i vrtoglava cijena od 3050 dolara

Balenciaga je posljednjih godina u vrtlogu komentara zbog svojih neobičnih komada, a sada se ne prestaje pričati o neobičnim tajicama. Kombinacija čizme i tajica prvi put je debitirala u kolekciji proljeće/ljeto 2017., ali jednako je popularna i danas.

Čak i modna ikona poput Kim Kardashian, koja rijetko (ako ikada) ponavlja svoje odjevne kombinacije, ne može odoljeti njihovoj krojačkoj privlačnosti i bez prestanka nosi dramatične, avangardne tajice-čizme.

Moda Balenciaga Cagole čizme lako bi mogle postati najpoželjniji model sezone

Osim Kim, nije im odoljela ni pjevačica Dua Lipa koja je nosila potpuno crni Naked Knife stil kako bi prošetala New Yorkom. Pjevačica je uparila svoje neobične tajice s prljavobijelom kožnom jaknom. Look je upotpunila uz Diorove sportske, crno crvene sunčane naočale Bandage 1 i puno nakita.

Iako je Demna prvi put lansirao ove tajice čizme na Balenciaginu modnu pistu u listopadu 2016., sada je u ponudu uvrstio još varijacija hlača. Cijena od vrtoglavih 23.375,90 kuna nije ništa novo za Balenciaga potpis, a očito je kako ovaj futuristički trend postiže itekakvu popularnost!

Life&style Kim Kardashian pokreće liniju modernih i minimalističkih detalja za dom, ovako će izgledati

Posjeti Miss7.24sata.hr