Fora kombinacija: pogledaj što je ova prolaznica odjenula na ružičastu haljinu

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Dva trendi proljetna komada, haljinice i traperice, moguće je i kombinirati, a da pritom odlično izgledaju
  • Inspiracija nam je i prolaznica na zagrebačkoj špici koja je odijenula zanimljivu kombinaciju
  • Cijeli je look zaokružila i popularnim cipelicama slavne modne kuće koje su mnogima noćna mora

Toplo je vrijeme na popularnu zagrebačku špicu izvuklo puno prolaznika, a nama je za oko zapela jedna neobična modna kombinacija. Zgodna je djevojka prošetala pravi proljetni look u čijem je središtu zanimljiva haljina ružičaste boje.

Ne bi to bilo neobično da je ova prolaznica nije iskombinirala uz trendi traperice i popularne Gucci cipelice s otvorenom petom.

Haljinica je ukrašena bogatom bijelom i ružičastom čipkom, a široki kroj i puf rukavi čine je još neobičnijom. Na jednostavnim trapericama ona se dodatno ističe, a uz njih se odlično slaže i torbica tamnije ružičaste nijanse sa zanimljiv je detaljima na širokom  remenu. Cijeli je stajling djevojka upotpunila velikim trendi naočalama s okruglim staklima i mačkastim okvirima, a jednostavan nakit cijeli look čini zaista besprijekornim.

MODA Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge

Zanimljive su crne cipelice s krznom modne kuće Gucci već napravile pravi boom među ljubiteljicama visoke mode, a tome u prilog zasigurno ide i cijena od gotovo tisuću dolara. Iako ih mnogi uopće ne smatraju lijepima, priznajemo da u ovoj kombinaciji doista djeluju privlačno.

Posjeti Miss7.24sata.hr