Evo koliko košta haljina koju je Vanja Modrić nosila na vjenčanju Ćorluka

Instagram @haileybieber
Supruga Luke Modrića na vjenčanju Franke i Vedrana pojavila se u crno-bijeloj haljini koju smo morali odmah locirati. Upozoravamo, cijena je paprena...
Vidi originalni članak

Vanju Modrić ne viđamo tako često na društvenim događanjima, ali jedno nikako nije mogla propustiti prošli vikend - vjenčanje Vedrana i Franke Ćorluke! Na vjenčanju godine, supruga najboljeg igrača Svjetskog prvenstva i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, pojavila se u crno-bijeloj mini haljini koju smo odmah locirali na poznatoj dizajnerskoj online shopping stranici Farfetchu.

Radi se o svilenom Valentino modelu iz nove sezone, koju krasi monogramski print brenda. Luksuzna haljina izrađena je od crne i bijele svile, osim printa, haljinu obilježavaju asimetrični rukavi i detalj mašne koja se veže u struku. Vanja je uz Valentino haljinu iskombinirala jednostavne crne sandale, a kosu podignula u jednostavnu frizuru i bila je baš lijepa. 

Valentino Monogram Print Dress, 2.792 eura

Jedna stvar je sigurna: ova haljina ne dolazi s malom cijenom... Ako želiš ovu Valentino haljinu, pronašli smo je na online shopping stranici Farfetch, a košta 20.645 kuna! 

Posjeti Miss7.24sata.hr