Ne možemo vjerovati da joj obična haljina ovako stoji

@splashnews.com
Teško je uopće nabrojati koliko se puta Eva Longoria pojavila u bijeloj haljini, a o modelima da i ne govorimo. Retro chic kroj, kroj koji se vuče po podu, onaj otvorenih leđa ili pak onaj iznimno kratak – Eva ih sve voli. Bilo da se radi o glamuroznoj prigodi, svečanoj večeri, ručku s prijateljicama ili običnom izlasku u grad, često ćemo ju vidjeti upravo u bijeloj haljini.
Vidi originalni članak

Tako je sinoć za potrebe svečane večere u svom restoranu Beso odabrala bijelu ženstvenu haljinu koja je sezala do koljena.

Pritom moramo istaknuti da glumica izgleda jednako seksi u iznimno kratkoj minici, kao i u haljini koja ima malo druži kroj. Ma, budimo realni sve joj dobro stoji. Što se tiče ostatka looka, držala se minimalizma te je odabrala bijele salonke u špic. Jako nam se sviđa i kragna haljine koje je sezala visoko i dodatno isticala eleganciju cijele kombinacije. Make up je Eva naglasila rozim ružem koji divno pristaje njenoj puti.

Što reći nakon ovog modnog odabira, osim da se ne možemo prestati diviti egzotičnoj glumici koja zavodi na filmskom i televizijskom platnu, ali i u pravom životu.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr