Espadrile - pronašli smo 10 novih, preslatkih modela omiljenih špagerica

miss7/pr
Vidi originalni članak
  • Ovo kišno vrijeme ne može trajati dovijeka i vrućine će brzo pokucajti na vrata, a s njima i potreba za laganijom i prozračnijom obućom
  • Osim klasičnih sandala i platnenih tenisica, espadrile su uvijek super opcija
  • Lagane su, prozračne i udobne.. Što ti više treba?

Jednobojne, šarene ili s uzorcima, espadrile su jednako privlačne svake sezone. Kad ti dosade tenisice i sandale, mogu biti odlično moderno osvježenje - dovoljno su jednostavne, a opet efektne i drugačije. Svake godine je na policama trgovina sve veći izbor espadrila, a mi ti donosimo naš top 10.

Klasične

Ako si ziheraš, mogla bi posegnuti za klasičnim espadrilama jednostavnih boja. Zara ti donosi upravo jedne takve koje ćeš moći iskombinirati na gotove sve outfite. No, ako si željna malog pomaka, mogle bi ti se svidjeti ove espadrile s fora crno-bijelim uzorkom. 

S lijeva na desno: ZARA 179,90 kn; MOHITO 129,00 kn

Klasične s pomakom

Mango ti donosi smeđe kožne espadrile s otvorenom petom, a ako su ti draže bijele ili crne, pogledaj na police Zare. Ovakve su espadrile idealne za kombiniranje s tvojim omiljenim trapericama i lepršavom bluzom, a super će izgledati i s maxi haljinom.

MODA Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja!

S lijeva na desno: MANGO 249,90 kn; ZARA 179,90 kn

Šarene

Ove razigrane espadrile vrište ljeto! Zamišljamo ih u kombinaciji s nekom prozračnom bijelom haljinom ili lepršavom suknjom. Zaljubile smo se u ovaj žuti primjerak iz CCC-a sa zanimljivim detaljima, a ako su ti draži roskasti tonovi, Stradivarius ima jedne takve.

S lijeva na desno: CCC 179,00 kn; STRADIVARIUS 299,90 kn

Romantične

Jedne totalno ženstvene espadrile donose nam Karla i CCC. U romantičnim roza tonovima sa zanimljivim detaljima, ovo su primjerci koji bi mogli zadovoljiti i najveće romantičarke među nama. Dovoljno su jednostavne za svakodnevni casual outfit, ali i elegantne za neku malčice ozbiljniju priliku.

KVIZ Znaš li dobro iskombinirati cipele s odjećom?

S lijeva na desno: KARLA "See by Chloe) 1.990,00 kn; CCC 159,00

... a ako poželiš romantiku dovesti na viši nivo, mogla bi razmotriti ove modele s vezicama. One su uvijek zanimljivi detalj uz kojeg bi ti upravo espadrile mogle postati najdraža ljetna obuća. 

S lijeva na desno: STRADIVARIUS 349,90 kn;  ASOS 100,00 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr