Emma Watson i Keira Knightley: odjeću daju u humanitarne svrhe

Guliver Image/Getty Images
Keira Knightley i Emma Watson, zvijezde s ormarima na kojima najviše zavidimo pridružile su se humanitarnoj inicijativi Wardropes For Women. Riječ je o projektu u kojem slavne dame prodaju svoju dizajnersku odjeću, dok zarada od iste ide u humanitarne svrhe.
Vidi originalni članak

Britanske glumice su donirale odjeću i modne dodatke iz svoje vlastite kolekcije kako bi pomogle ženama iz ratom pogođenih područja koje se trude nanovo izgraditi svoje živote i steći nove vještine koje bi im mogle u brizi za svoje obitelji.

Šteta je da lijepi komadi odjeće skupljaju prašinu u mom ormaru pa mi je stoga jako drago što sam dio projekta Wardrobes for Women koji će ovoj odjeći dati novi život“, rekla je Keira za Vogueu.

Glumica je između ostalog odabrala plavu Pradinu haljinu za koju je dodala u istom intervju: „ Volim jednostavnu eleganciju ove svilene haljine. Nosila sam ju na rođendan jednog prijatelja i osjećala sam se božanstveno u njoj. Nadam se da će se onaj koji će je nositi osjećati isto".

Osim Keira i Emme ovoj su se inicijativi pridružile i Lupita Nyong'o, Diane Kruger,Chloë  Sevigny, Charlotte Gainsbourg, Dree Hemmingway i Lena Dunham, ali i najveća modna imena kao što su Olivia Palermo i Chiara Ferragni.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr