ELFSi priredili djevojačku zabavu

Željko Lukunić/PIXSELL
Svoju prvu samostalnu reviju modni dvojac ELFS održao je u četvrtak 20. ožujka u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu 16. rođendana popularnog ženskog časopisa Cosmopolitan. Glavna zvijezda večeri je bilo novo zaštitno lice dizajnera Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice, pjevačica Maja Šuput.
Vidi originalni članak

 

Tko prati rad Ivana i Aleksandra uočio je kako dizajneri sve rjeđe surađuju sa svojom poznatom muzom Jelenom Rozgom, kojoj su u određenom trenutku pomogli u stjecanju veće popularnosti. Naime, Ivan i Aleksandar znaju koga odabrati za zaštitno lice jer dizajner osluškuju i unaprijed prepoznaju novu zvijezdu u krugu svoje klijentele i svojih obožavatelja. Pjevačica Jelena je odličan primjer za to.

Njihova suradnja je bila uspješna za oba sudionika. No, Ivan i Aleksandar vole riskirati i rado će se prepustiti novim iskušenjima koji su do sada uvijek urodili plodom. Zamijeniti popularnu pjevačicu Jelenu s njenom kolegicom Majom Šuput na prvu se čini kao riskantan potez, no bilo je dovoljno promatrati njihove obožavatelje tijekom prvih taktova revije da se shvati kako su dizajner ponovno pogodili.

ELFSi od svojih revija rade show. Poznato je da nećemo gledati u njihove kreacije nego da ćemo promatrati ono što se događa na pisti. Oni svoj proizvod znaju upakirati i predstaviti ga uz puno konfeta i pompe svojoj klijenteli koja želi baš svaki komad s revije. Pa čak i kišobran – važno je da na njemu barem negdje piše ELFS.

Gledajući unatrag prisjećamo se revija na kojima je znala zapjevati i Jelena Rozga. No, Maja je odlučila od revije napraviti mini koncert i samouvjereno dominirati revijom. Svi pogledi i uši su bili usmjereni u ovu džepnu Veneru koja se odlično snašla na modnoj pisti. Revija koja će onima koji vole i prate njihov rad definitivno ostati u sjećanju.

Mogli bi se reći da je nova kolekcija najnevinija do sad. ELFS djevojka za proljeće je razigrana, vrckasta, lepršava, romantična i prije svega girly. Po prvi put Ivan i Aleksandar su se poigrali s printevima te su izradili svoje, a definitivno prevladava onaj cvjetni koji se odlično uklopio uz razigrane haljine s naglašenim strukom i A krojem.

Očigledno je kako je nova kolekcija temom prilagođena prije svega novom zaštitnom licu i njenoj novoj pjesmi, a nije imalo toliko veze sa samim kreacijama. Prije bi rekli da su nove kreacije oda proljeću, nevinošću i opuštenoj i razigranoj slobodi. No, s kojeg god kuta promatrali novu kolekciju, ostaje čvrsta činjenica da ELFSi znaju svojoj klijenteli nametnuti nova lica, lijepo upakirati proizvod kojeg oni žele posjedovati pod svaku cijenu.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju modnog dvojca ELFS...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr