Najljepši kašmirski džemperi iz high streeta - donosimo devet tako mekih i nježnih modela

Instagram @francescasaffari Foto: Instagram @francescasaffari
Vidi originalni članak
  • Meki džemperi od kašmira koji nas griju od jutra do mraka omiljeni su nam dio zimskih outfita, a uz dizajnerske opcije, high street ima jednako dobre modele
  • Iako dolaze u raznim bojama, uvijek glasamo za to da kolekciju započnemo nekim neutralnijim modelom, a zatim ju nadograđujemo onima u posebnijim nijansama
  • Iz trenutne high street ponude izvukle smo devet odličnih modela džempera od kašmira!

High street brendovi uvijek nude svoju ponudu po pristupačnim cijenama, zbog čega ih volimo, a među raznolikom ponudom uvijek se može pronaći i doista visokokvalitetnih komada po super cijenama. U tu kategoriju spadaju i komadi od kašmira, poput džempera, vesti, šalova i kapa, koji su mnogima najdraži izbor toplog pletiva za zimu.

Sve više u high street kolekcijama tako pronalazimo kašmirske džempere s većim ili manjim udjelom ovog mekog materijala koji je uključen u modele jednostavnijeg i klasičnijeg izgleda, koji mogu postati pravi bezvremenski dijelovi naše garderobe, koje uvijek možemo iskoristiti u zimskim mjesecima.

Moda Nina Badrić u super džemperu koji je zvijezda ležerne zimske kombinacije - izdvajamo slične modele

COS, Zara, C&A, Marks & Spencer samo su neki od brendova u čijoj smo ponudi i ove sezone pronašle predivne modele kašmirskih džempera koje će biti užitak nositi, a neke od njih izdvojile smo u nastavku!

Moda Udobni i s fora printom, Desigual džemperi danas su na Zalandovom dodatnom Cyber Monday popustu!

Posjeti Miss7.24sata.hr