Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

Zoe Sarlija/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Sunčan zimski dan dvije su mlade prolaznice odlučile iskoristiti za šetnju središtem Zagreba, a za tu priliku su odjenule dvije trendi modne kombinacije
  • Pokazale su kako jednostavnu kombinaciju dolčevite i kožnih hlača upotpuniti trendi kaputom i čizamama
  • Pažnju su plijenile i vrijedne dizajnerske torbice koje su odabrale, a za čiji su izgled zaslužne modne kuće Balenciaga i Saint Laurent

U šetnji zagrebačkim ulicama uočili smo dvije prolaznice koje su svoje ultramoderne zimske modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama. Obje su se odlučile 'isfurati' dolčevitu i kožne hlače, a dok se jedna prolaznica odlučila na popularne coulottice, druga je odabrala klasične crne uske kožne hlače koje krasi maleni prorez s prednje strane.

Street Style Pomno osmišljen stajling: ova je prolaznica svoju kombinaciju uskladila do nasjitnijih detalja

Mlada prolaznica je smeđe kožne coulottice, uz dolčevitu, spojila i s dva trenutno iznimno popularna komada. Riječ je o dugačkoj krznenoj natkošulji u formi kaputa te crnim čizmama s izraženom rebrastom platformom u drugoj boji. Njih je na modnu scenu lansirala španjolska modna kuća Balenciaga, a upravo je torbu s njihovim potpisom ova prolaznica odabrala kako bi upotpunila stajling. Riječ je o manjem izdanju 'Hourglass' modela torbice koji krasi velika ručka i zlatni logo brenda. Spomenuti model dostupan je u aktualnoj ponudi, a možeš ga pronaći ovdje.

Otkrivamo Četiri dizajnerske torbice u koje se najviše isplati investirati - mogle bi vrijediti dvostruko!

Druga je djevojka kožne hlače također spojila s dva modna komada koja mnoge od nas rado imaju i u vlastitom ormarima. Riječ je o predimenzioniranom teddy kaputu i nižim UGG čizmama, popularnim uggsicama. Osim što su izuzetno udobni i mekani, ovi modni predmeti nas uspješno griju na niskim temperaturama pa ne čudi što njihova popularnost ne jenjava već godinama. Ova je djevojka svoju trendi kombinaciju upotpunila nadaleko poznatom 'Loulou' torbom francuskog modnog brenda Saint Laurent. U ovoj inačici ona je izvedena od crnog prošivenog baršuna i ukrašena zlatnom inačicom YSL loga.

Koja od prikazanih trendovskih kombinacija je privukla tvoju pažnju?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr