Drastična modna preobrazba Taylor Swift

Guliver Image/Getty Images
Taylor Swift se u nedjelju 17. svibnja pojavila na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u zavodljivom bijelom kombinezonu.
Vidi originalni članak

To je bila velika večer za nju, ne samo zato što je premijerno prikazan glazbeni video za njenu pjesmu „Bad Blood“, nego i zato jer je i ovaj put kući odnijela mnoštvo trofeja, od kojih se posebno ističe Top Artist nagrada. Budući da je iz ovih razloga bila u centru pažnje, iznimno je bitno bilo da izgleda besprijekorno. To je postigla trenutačno veoma popularnim komadom – kombinezonom.

Riječ je pripijenoj kreaciji modne kuće Balmain iz proljetne kolekcije za 2015. Osim što je zavodio svojim materijalom koji je pratio liniju tijela, efektni su bili i prorezi sa strane kao i na leđima te patentni zatvarač na stražnjici. Ovi su detalji dodatno naglasili Taylorin seksepil.

Minimalistički je look zaokružila malom clutch torbicom i decentnom tankom narukvicom na lijevoj ruci. Na torbici brenda Edie Parker je crvenim slovima sasvim prigodno bilo ispisano „Bad Blood“.

Što se tiče make up, on je bio pravi pogodak jer je savršeno podignuo ovu kombinaciju. Taylor se odlučila za smokey eyes i ruž boje mesa, dok je kosu pustila da razbarušeno i oštro pada. Ovaj put su njene romantične lokne izostale, što je bila odlična ideja jer je ovakav outfit zahtijevao stroži tip frizure.

Taylor je ovim modnim izborom otišla iz svoje uobičajene komforne zone u kojoj je vječito bila naglašena njena nježna strana, u onu pomaknutu rock chic. Tako je još jednom dokazala da se zaista transformirala u pravu modnu ikonu, iako nam se na početku njene karijere nije činilo da će biti tako.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr