Došlo je vrijeme za espadrile! Pronašli smo baš preslatke modele

Instagram
Sada kada ljepši dani kucaju na vrata možemo s pravom reći - vrijeme je idealno za kupnju prvih proljetnih cipela. Zato ovdje u priču dolaze lagane espadrile
Vidi originalni članak

Za sve koje još nisu spremne u potpunosti ogoliti noge espadrile su savršena obuća za prijelazno vremensko razdoblje. I da, jako su lagane, u njima je noga manje sklona neugodnim mirisima, a u kvalitetnim espadrilama možeš odraditi pravu gradsku šetnju. Ako te muči uz što se kombinira ova obuća, neka ti to prestane biti problem. Naime, one dobro pašu uz sve!

U high street ponudi za sad dominiraju jednostavniji i manje šareni modeli. Možeš birati: s vezanjem poput tenisica ili slip on. H&M svake godine izbaci nekoliko standardnih modela, a još se čekaju modeli koji bi trebali stići u Zaru. Cijene se kreću od 69 kuna, a za malo konkretnije modele bi trebala izdvojiti stotinjak kuna više.

Stradivarius oba modela; 199 kn i 299 kn

Crne i prugaste espadrile Deichmann (199 i 119 kn); Tenisice Bershka, 229 kn

Espadrile s uzorkom i roze H&M, 75 kn; Crne espadrile Zara, 179 kn

Ipak, vrijedi pažnju obratiti i na dizajn koji se događa izvan high street trgovina. Unikatne, udobne i ručno rađene espadrile u najrazličitijim bojama dolaze s potpisom hrvatske mlade dizajnerice Tanje Filipović. Cijena im je 300 kuna.  

TIPS & TRICKS Nove proljetne cipele? Evo kako ćeš ih instantno učiniti udobnijima

Posjeti Miss7.24sata.hr