Djevojke u cvjetnim haljinama: Petra ili Antonija?

Luka Stanzl/Pixsell
Polako, ali sigurno, u odjevne kombinacije poznatih Hrvatica uvlače se vesele i jarke boje
Vidi originalni članak

Kako izgleda savršena večer po mjeri poznatih Hrvatica? Red ugodnih razgovora, red odličnog društva, red mode i red nezaboravnih odjevnih kombinacija.

Zato ne čudi što je sinoć zagrebačka Frankopanska ulica privukla brojna poznata imena, među kojima su se svojim outfitima posebno isticale voditeljica Antonija Stupar Jurkin i glumica Petra Kurtela. Naime, ove dvije dame na isto mjesto privuklo je predstavljanja dugoočekivane kolekcije proljeće/ljeto s potpisom Aleksandre Dojčinović, a zahvaljujući zanimljivim cvjetnim haljinama pogledi su bili usmjereni samo prema njima.

Tako je Stupar Jurkin uspješno iskombinirala dva trenda, jedan koji je vladao ulicama tijekom zimskih mjeseci (a ni dalje ne posustajte) i jedan koji najavljuje toplije dane. Pogađate, govorimo o čizmama iznad koljena u najpoželjnijoj "zimskoj" boji - bordo, a rijetki su mogli skinuti pogled s njene kratke šarene haljinice s cvjetnim uzorkom.

Nježno, odvažno, a opet romantično. Ocjena, čista petica!

Za tako sličan, a opet toliko drugačiji look odlučila se i Petra. Ona je odabrala dugu crnu haljinu cvjetnog uzorka i sa zanimljivom kragnom te elegantnom mašnicom oko vrata. No, zahvaljujući detaljima u jarko crvenoj boji, čizmama i torbici, ali i upečatljivom kaputu u nježno plavoj nijansi nitko joj ne može predbaciti kako njenom stajlingu nedostaje boja, zar ne?

Jedno je jasno, kada je moda u pitanju glumici koja je nedavno otkrila kako čeka svoje prvo dijete sasvim sigurno ne nedostaje hrabrosti. Odlično!

Posjeti Miss7.24sata.hr