Dieselova 1DR torbica i dalje je poželjan modni dodatak - donosimo efektne trendy modele

Instagram @anitta Foto: Instagram @anitta. Diesel 1 DR torbica
Vidi originalni članak
  • TikTok 'hype' oko Dieselovog modela 1DR torbice i dalje se ne stišava, s milijunskim pregledima na ovoj društvenoj mreži
  • Trendy torbica zaobljenog oblika i s velikim logom brenda s prednje strane i ove sezone dolazi u mnoštvo odličnih verzija, od originalnih lakiranih do onih od trapera
  • Diesel je i ove godine jedan od brendova čiji su komadi najtraženiji, a 1DR torbica idealan je izbor ako razmišljamo o komadu iz kolekcije ovog brenda kojim možemo obogatiti svoju garderobu

Investiranje u torbice uvijek je dobra ideja, posebno kad se radi o kvalitetnim i efektnim dizajnerskim komadima, poput Dieselove 1DR torbice koja već nekoliko sezona drži 'it' status, a njena popularnost ove se godine samo povećala.

Najpopularnija torbica godine, kako je mnogi nazivaju i cjenovno je dosta pristupačna, pogotovo kad je riječ o mini modelima, dostupnim po cijeni od 250 eura, dok su cijene klasičnih modela oko 350, a onih novijih te s posebnim dodacima, poput svjetlucavih kristalića od 450 eura i više.

Moda Torbica iz Manga u predivnoj jesenskoj nijansi baš je chic. A malo podsjeća i na Gucci...

Zaobljeni oblik, s prepoznatljivim logom brenda u obliku velikog slova D, koji krasi prednji dio torbice, 1DR model dolazi s kratkom ručkom za nošenje u ruci ili na ramenu te ima jednostavan dizajn na preklop. Trendy torbica oličenje je poznate Dieselove energije.
Velikoj popularnost 1DR torbice, osim što ju svakodnevno viđamo u outfitima brojnih modnih influencerice je pridonijela i činjenica da je omiljeni modni dodatak i velikih svjetskih zvijezda, poput Kylie Jenner i Megan Thee Stallion.

Osim uz 1DR torbicu, cjelokupni Diesel brend doživljava veliku renesansu te njihove dizajne nose svi od Rihanne i Beyonce do Michelle Obame, a povratku u središte modnih zbivanja, brend može zahvaliti i novom kreativnom direktoru Glennu Martensu, koji je na to mjesto stigao 2020.

U nastavku smo izdvojile deset predivnih i efektnih 1DR modela!

Moda Ovo su najljepše torbice sa zakovicama koje trenutno nudi high street!

Posjeti Miss7.24sata.hr