Dajmo traper jakni šansu, evo kako cool izgleda u ovih 10 sasvim različitih varijanti

Instagram@handinfire
Vidi originalni članak
  • Traper jaknu smatramo klasikom, no često i komadom koji smo ostavili iza sebe kao zastario
  • Što je vrlo nepravedno jer traper jakna svake sezone dolazi u novim oblicima, a modeli su ovog proljeća posebno uzbudljivi
  • Novoj popularnosti traper jakne svakako je pridonio i sveprisutan vrući trend traper na traper

Mogli bismo reći da je traper jakna vječni komad, ipak uz jednu ogradu - toliko se mijenjala tijekom godina da više ne postoji jasna ili jedinstvena slika kako traper jakna izgleda (osim da je to neka jakna načinjena od denima). Klasičnom traper jaknom danas bi se mogli smatrati Levi's modeli od prije više desetljeća i neki će takvu traper jaknu obožavati kao jedinu "pravu" dok će ju drugi odbaciti kao vrlo staromodan komad. 

Zalando Traper ove sezone stiže u potpuno drugačijem ruhu, a mi smo 'upecali' najzanimljivije komade

Neke žene zbog toga više ni ne razmatraju traper jaknu kao ozbiljan komad koji bi i dalje mogle nositi, ostavile su je negdje iza sebe, u mladosti. Šteta. Ne bi trebalo biti tako jer ova jakna iz sezone u sezonu doživljava brojne promjene i postoji u jako puno verzija. Kao crop jakna, vrlo kratka i vrlo široka ili pak jakna stegnuta u struku pojasom koji se veže, da spomenemo samo dva modela koji se ove sezone često viđaju. Također, njezino nošenje ove je godine jako popularizirao vrući trend trapera na traper.

Jakna od trapera ima sto lica, može se uklopiti u najrazličitije stylinge, biti ultramoderna ili retro... a to ćemo i dokazati uz pomoć ovih 10 stylinga i 10 međusobno vrlo drukčijih jakni, a nose ih sve same fashion cure; njima možemo vjerovati. Izvoli...

Ultra kratka traper jakna

Vidimo ovdje, naravno, i traper na traper trend, i megapopularnu dugu traper suknju, ali pozornost ipak skrećemo na ultrakratku traper jaknicu. Gotovo je poput bolera. 

Traper jakna ukrašena kristalima

Biserje i kristali učinkovit su način da i najobičnija traper jakna postane posebna i više ženstvena. Pravi statement komad.

Košulja-jakna od trapera

Duga traper jakna krojena je pomalo poput košulje. Savjet: nositi s dva, tri gornja gumba raskopčana na vintage traperice.

U kompletu ili traper na traper trend

Kad nisi sigurna što odjenuti, odjeni traperice s traper jaknom. Neka ovaj "kompletić" radi za tebe, bit ćeš super cool sljedeći proljetni super hot trend.

Traper jakna sa (ekstremno) širokim rukavima

Nešto tako jednostavno kao široki, zvonoliki rukavi potpuno će apdejtati poznati kroj traper jakne. 

Traper jakna u kombinaciji dva materijala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala Gonzalez (@galagonzalez)

Još jedan trik s rukavima, ali ne moraju baš oni biti dio od drukčijeg materijala ubačen u traper jaknu. Ova Desigualova jakna nam se sviđa, ali nekako nam se čini da se radi omodelu traper jakne koju bi ljudi mogli ili obožavati ili mrziti iz dna duše.

Oversized traper jakna

To smo već vidjeli, sve oversized se nosi nekoliko sezona, od kaputa preko pulovera do sakoa pa su tako i oversize traper jakne postale itekako poželjan komad.

Traper jakna u stilu hoodice

Dodaš kapuljaču, izbaciš gumbe i evo traper hoodice. Natjeraš ljude da traper jaknu oblače preko glave.

Dvobojna traper jakna

Malo svijetlog trapera ovdje, malo tamnog trapera ondje i evo traper patchworka na jakni.

Crna traper jakna

Crna traper jakna stvarno nije ništa novo, ali ne smijemo je ignorirati. Itekako ima šarma. 

Posjeti Miss7.24sata.hr