Zgodna brineta lijepo se sredila za tržnicu i šetnju gradom. Čestitamo na dobrom stylingu i formi!

Pixsell/Zoe Šarlija Foto: Pixsell/Zoe Šarlija
Vidi originalni članak
  • Dobar styling ove prolaznice u Zagrebu pokvalile su (malo) samo vrećice s tržnice. No to je čest slučaj u subotnje jutro pa pravih prigovora zapravo nemamo
  • Stvarno seksipilan crop top otkrio je savršeno tijelo i dobar je kontrapunkt elegantnom ostatku stylinga
  • Svaki komad na zgodnoj brineti pomno je odabran i dobili smo vrlo elaboriran look koji zaslužuje pohvalu

Evidentno je da je ova dama obišla u subotnje jutro zagrebačku tržnicu Dolac i nabavila svježe namirnice. Odaju je neugledne plave vrećice s povrćem i pomalo kvare styling koji će nakon placa savršeno dobro funkcionirati za kavu na kakvoj sunčanoj gradskoj terasi. Ili zeleni čaj?

Naime, ova do u detalje sređena brineta očito je poklonica zdravog života. Da mnogo vježba otkrivaju savršeni trbušni mišići, a i namirnice (opet vrećice!) koje nosi. No, vratimo se ovom dobrom stylingu. 

Prolaznica u Zadru odlično nosi traper na traper trend, a kombinirala ga je s upečatljivim dodacima

Iako ga ne bi mnogo žena odjenulo za subotnju nabavku, a ni jutarnju za šetnju gradom, vjerujemo da bi se taj broj drastično povećao da se možemo pohvaliti ovako iskresanim tijelom... Asimetrični bijeli crop top vrlo je seksepilan, a ponajviše stoga jer razgoljuje trbuh. I kombinacija ovih dvaju faktora, kratkog topa i lijepih mišića svakako je za pohvalu.

Moda Zgodna mama u sasvim kratkim trapericama i visokim čizmama nosi odlične proljetne komade

Kontrapunkt njegovoj jednostavnosti su svilenkaste hlače elegantnog kašmir uzorka u crnoj, zelenoj i bijeloj boji. Ravnih nogavica i visoka struka pridonose ne samo ženstvenoj silueti nego i vizualno još izdužuju noge. 

Kao i ove vinil sandale s visokom potpeticom. Bijele su boje, jednako i remenu na hlačama - ovaj je look potpuno elaboriran. A bijela je i manikura...

Da izgled nije previše golišav riješeno je prslukom (prsluci od odijela hit su ovog ljeta) maslinasto zelene boje preko topa. Nakit čini samo diskretna zlatna ogrlica, sunčane naočale velikih okvira su prekrasne i prolaznici dobro stoje... Dakle, sve zaslužuje pohvalu, od staylinga do fizičke spreme zgodne brinete - i spoja istoga. Priznajemo, i mi bismo rado razotkrile takve trbušnjake!

Posjeti Miss7.24sata.hr