Cvjetni detalji ovog se proljeća nose kao 3D ukrasi na odjeći, obući i modnim dodacima!

Instagram @ninasandbech cvjetni ukrasi
Vidi originalni članak
  • Cvjetni motivi u proljetnim modnim kolekcijama jedna su od omiljenih inspiracija, a ovog ih proljeća viđamo u doista posebnom izdanju
  • 3D cvjetni ukrasi krase haljine, majice i košulje, ali i modne dodatke te ih jedva čekamo nositi 
  • Cvjetni 3D motivi preplavili su dizajnerske kolekcije za proljeće/ljeto 2023., vidjeli smo ih na brojnim haljinama na ovogodišnjim Oscarima, a mnogo ovakvih predivnih komada možemo pronaći i uz high street kolekcijama

Cvjetni uzorak i motive svakog proljeća u nekom obliku viđamo u brojnim kolekcijama modnih brendova, od romantičnih izdanja u pastelnim bojama, do upečatljivijih kreacija s apliciranim cvijećem i u jarkim bojama.

Često dolaze uz razne nabore i volane, a ovog ćemo ih proljeća nositi u 3D obliku, s cvjetnim ukrasima našivenim na haljine i topove, ali i torbice, cipele i nakit.

Cvjetni detalj svojom jednostavnošću i ljepotom svaki odjevni predmet ili modni dodatak čini posebnijim i u trenu podiže modnu kombinaciju. Ove ćemo proljetne sezone tako nositi zabavne i odvažne komade s 3D cvjetnim aplikacijama i oversize modnim dodacima. 

 

Moda Mango ima preslatke sakoe od tvida: 10 najljepših komada za proljeće sa stilom

Bottega Veneta, Loewe, Dior i Prada samo su neke od poznatih modnih kuća koje su u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. predstavile i modele ukrašene apliciranim cvjetovima u raznim oblicima, od mini do maksi verzija.

Uz to, 3D cvjetovi bili su veliki trend primijećen i na nedavnoj dodjeli Oscara, gdje su haljine s cvjetnim ukrasima nosile Halle Berry, Nicole Kidman i Cara Delevingne.

U nastavku smo izdvojile odjevne predmete i modne dodatke s 3D cvijećem koje trenutno možemo pronaći u ponudi high street i luksuznih brendova.

Cvjetne aplikacije na haljinama

Topovi s 3D cvijećem

Apstraktno cvijeće na torbama

Nakit i ukrasi za kosu s 3D cvjetovima

Cipele s 3D cvjetnim ukrasima

Moda 5 boja cipela koje će ove godine nositi svi koji makar malo prate modu
 

Posjeti Miss7.24sata.hr