Crvene sandale s remenčićima su super: u skupljoj verziji ih ima Saint Laurent, u jeftinijoj Zara

@ysl
Vidi originalni članak
  • Sandale s remenčićima nikada neće izaći iz mode, vječni su komad za ljetnu eleganciju
  • Postoje u bezbroj varijanti, a ove godine popularan detalj su kopče na remenčićima preko prstiju
  • Poželjan model, u crvenoj boji (jedna od 5 najpopularnijih boja obuće ove sezone) pronašli smo u dizajnerskoj i high street varijanti
  • Pročitaj također: 5 boja cipela koje će ove godine nositi svi koji makar malo prate modu

Je li pogrešno reći kako su sandale s remenčićima već nekoliko sezona veliki hit? Vjerojatno i jest jer riječ je o paru koji, svaka je prilika, nikad ni neće izaći iz mode. Nose se razne varijante, s blok petom, kitten potpeticom, platforme, no najelegantnija i najseksepilnija je uvijek visoka, stiletto potpetica. Zapravo, kad zamišljamo sandale s remenčićima, uvijek nam prvo na pamet padnu upravo takve, kao da je jedini "pravi" model onaj s visokom i tankom petom. Kakav uvijek treba imati u ormaru jer dobro će nam doći za sve prilike kad se želimo srediti, a i služit će nam još mnogo proljeća i ljeta pred nama.

Naravno da ih u ponudi redovito, i u velikom broju modela imaju i svi fancy brendovi. Blago onima koji si ih mogu priuštiti, ali nas jednako vesele i jeftiniji "duplići".

Ove crvene ljepotice tako smo pronašli u Saint Laurentu po cijeni od 895 eura. Posebno slatke su zlatne kopčice optočene kristalima ne samo na remenu oko gležnja nego i na dva remenčića preko prstiju.

Saint Laurent nudi ih i u pastelno ljubičastoj boji, a zanimljiv je i oblik 11 centimetara visoke potpetice.

Jelena Rozga složila je jednostavan stajling kojim dominiraju YSL sandale

Vrlo sličan model pronašli smo i na stranicama španjoljskog brenda Zara, očito je da su kopčice na prednjim remenčićima velika fora. Doduše, ovdje su nešto "skromnije", bez kristala, i potpetica je malo drukčijeg oblika, ali su jednako lijepe. Da ne kažemo dostojna zamjena francuskom brendu visoke mode. 

I Zarin model postoji u dvije boje, druga je bijela, a cijena je sasvim prihvatljiva, 49,95 eura. Pa biraj koje ćeš...

Posjeti Miss7.24sata.hr