Crvene haljine iz Manga odišu velikom dozom glamura, a ovih 5 su nam najljepše

Instagram @rocioosorn Foto: Instagram @rocioosorn
Vidi originalni članak
  • Kada je riječ o modi, već nekoliko tjedana police omiljenih brendova prepune su svečanih komada, a crvena haljina jedan je od nezaobilaznih
  • Izdvojili smo najljepše crvene haljine iz Mangove ponude i svaka je posebna na svoj način
  • Divni glamurozni komadi stvoreni su za doček Nove godine koja kuca na vrata, ali i druge posebne prigode 

Modna imena poput Valentina, Guccija, Fendija i mnogih drugih, ove sezone na pistu su vratili dominaciju crvene boje, pa nije nimalo čudno što je ova vatrena nijansa trenutno jedna od najpopularnijih. Ipak, složit ćeš se s nama da je riječ o boji koja je zapravo klasik i koja ne poznaje rok trajanja, a činjenica da je u ovom trenutku toliko tražena, dodatno nam ide u korist jer to znači da će brendovi predstaviti pregršt crvenih komada.

Mango nas s gotovo svakim novitetom  oduševi, a tako je i s ponudom crvenih haljina. Radi se o jako profinjenim haljinama koje nikako nisu za svakodnevna casual druženja, već su namijenjene formalnim večerama, poslovnim domjencima, vjenčanjima ili pak dočeku Nove godine u koje će sve odreda donijeti pino glamura.

Model koji nam se posebno sviđa je dugačka crvena haljina upotpunjena s cvjetnim detaljima. Ovu haljinu možeš kombinirati s elegantnim neutralnim salonkama ili sandalama, a što se tiče nakita, glasamo za decentne srebrne varijante. Nadalje, voliš li više mini modele, onda će ti se sigurni svidjeti neka od senzualnih mini haljina sa šljokicama iz Manga. 

Za koji god se model odlučiš, možeš biti sigurna da dojmljive modne priče neće izostati, a budući da je pred nama sve više blagdanskih zbivanja - glamurozne Mango haljine imat ćeš gdje i prošetati.

Moda Zvjezdice, mjeseci i malo zvjezdane prašine, sve je u novoj kolekciji naušnica Cloud&Co

Posjeti Miss7.24sata.hr