Crvena haljina za crveni tepih

Guliver Image/Getty Images
Ponovno je u centru pažnje red carpet Venecijanskog filmskog festivala, a glavne zvijezde prve večeri bili su Sandra Bullock i George Clooney koji su se crvenim tepihom prošetali na premijeri filma 'Gravity'.
Vidi originalni članak

Za tu prigodu popularna glumica je odabrala upadljivu crvenu haljinu koju je kombinirala uz crne modne dodatke. Haljina s potpisom modne kuće J. Mendel pozornost plijeni ne toliko svojom bojom koliko svojim središnjim dijelom oko kojeg se događa sva stilska igra. Naime, od struka prema grudima, ali i naniže haljina se proteže u velike nabore. Dok je stražnji dio dug, prednji je kraći te pruža dozu seksipila.

Haljina kao takva odličan je odabir za ovakve prigode, no Sandra je pogriješila s odabirom modnih dodataka. Crvena boja rijetko kad pristaje na kolorističku konkurenciju te obožava decentnije boje pored kojih ostaje u prvom planu. Crno-crvena kombinacija teško se nosi, pogotovo kad je večernja haljina za crveni tepihu u pitanju. Grube crne sandale previše privlače pozornost na stopala, a debeli remen reže u zglobu zbog kojih je efekt dugih nogu srezan.

Njen kolega George Clooney odlučio se za dobru staru mušku klasiku te je igrao na sigurno u crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj leptir mašni. No, voljeli bi George vidjeti u hlačama koje su skraćene za pokoji centimetar te nešto uže na listovima.

Posjeti Miss7.24sata.hr