Zbogom mala crna haljino, stigla je mala crvena haljina - izdvajamo 12 odličnih modela

Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber, mala crvena haljina
Vidi originalni članak
  • Mala crna haljina klasik je koji svi imamo u garderobi, no ove ju sezone slobodno možemo zamijeniti modelom u hit boji
  • Crvena u svim nijansama jedan je od najvećih trendova ove zime, a crvena haljina idealna je za blagdanske prigode
  • Iz kolekcija poznatih brendova izdvojile smo deset predivnih svečanijih modela crvenih haljina

Mala crna haljina nepogrešivi je modni klasik na koji se uvijek možemo osloniti i biti sigurne da će ispuniti svoju zadaću elegantnog i profinjenog outfita. Tu je opciju većina nas zasigurno isprobala u više varijanti, od ljetnih do zimskih malih crnih haljina, kao i od različitih materijala te upotpunjene ukrasnim detaljima ili printom.

Ako sad želimo napraviti malu promjenu, a ipak zablistati u svečanim prilikama, model haljine u boji sezone mogao bi biti pravi izbor! Govorimo dakako o maloj crvenoj haljini, koja je preplavila nove kolekcije poznatih modnih brendova u svim nijansama, od efektne vatrene do suptilnije, no jednako sofisticirane bordo. 

Moda I Ninu su opčinile šljokice: Bijela haljina s XXL ljuskicama posljednji je blagdanski outfit pjevačice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion | Beauty | Inspo (@goddessparkles)

Baš kao i njena popularnija verzija u crnoj boji, mala crvena haljina dolazi u mnoštvu verzija koje se razlikuju i po drugim detaljima, osim po nijansi crvene.

Uz zanimljive uzorke, uži ili širi kroj, detalje poput svjetlucavih šljokica i našivenih kamenčića, među modelima malih crvenih haljina zasigurno ćemo pronaći onaj koji će nam savršeno pristajati te naš outfit za svečanije blagdanske prigode učiniti doista posebnim!

Mala crvena haljina sama je po sebi već dovoljno upečatljiva pa će se zato modni dodaci u neutralnim tamnijim bojama najbolje slagati s ovim modelom!

U nastavku izdvajamo 12 predivnih modela malih crvenih haljina!

Crvene haljine kratkih rukava ili s tankim naramenicama

Male crvene haljine dugih rukava

Moda Marijana Batinić u Krie Design haljini inspirirala nas je da nađemo još 10 svečanih bijelih toaleta domaćih dizajnera

Posjeti Miss7.24sata.hr