Crno-bijelo izdanje Mile Elegović

Marko Lukunić/PIXSELL
U četvrtak 09. Listopada u centru Zagreba, točnije u Frankopanskoj 6, otvorena je trgovina ekskluzivnog modnog brenda Klara Cadieux, a taj event nisu prepustila brojne poznate Hrvatice. Među posjetiteljima se istkanula glumica Mila Elegović koja je odabrala crno-bijelu kombinaciju.
Vidi originalni članak

Mila se odlučila za romantično-rokerski styling u kojem dominira elegantna bijela haljina ravnog kroja s istaknutom kragnom iste boje. Dašak rocka glumica je dodala uz crnu kožnu jaknu, crni lak na noktima i nanizanim tankim narukvicama.

Smokey eyes izvrsno pristaje uz ovaj look, a puno više bi došao do izražaja uz podignutu frizuru, visoki konjski rep ili nemarnu punđu. Mila se odlučila za neutralne cipele boje kože. Neke rokerske gležnjače odlično bi zaokružile styling.

Osim Mile, otvaranje nove trgovine, posjetile su i njena kolegica Bojana Gregorić Vejzović, novinarka Ana Miščević i Barbara Nola.

Za one koji ne znaju, brend Klara Cadieux donosi ekskluzivnu odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala, a cjelokupna kolekcija proizvodi se isključivo u hrvatskim tvornicama. Materijali za proizvodnju elegantnih krojeva, namijenjeni poslovnim ženama, nabavljaju se u Italiji, Francuskoj i Engleskoj.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na otvorenju trgovine…

Posjeti Miss7.24sata.hr