Crna haljina + Charlize Theron = dobitna kombinacija!

@splashnews.com
Charlize Theron se u utorak 21. travnja pojavila u Las Vegasu na Warner Bros Pictures eventu u elegantnoj crnoj kreaciji.
Vidi originalni članak

Crne haljine u zadnje su vrijeme pravi hit među zvijezdama. Bilo da biraju one kratke i uske ili elegantne dugačke koje sežu sve do poda, često ćemo ih vidjeti baš u ovom pravom modnom klasiku. Charlize je tako za nekoliko posljednjih većih evenata na kojima se pojavila izabrala upravo crnu haljinu. Iako krojevi koje bira u potpunosti variraju jedno je sigurno – uvijek izgleda fantastično.

Ovaj je put izabrala veoma ležernu haljinu koja je mogla proći i pod dnevni look da je kombinirana s ravnim sandalama ili da je u nekoj drugoj boji poput bijele, kaki ili žute. Međutim, crna kao iznimno elegantna boja, bila je dovoljna da ovu kombinaciju učini večernjom. Asimetrična haljina poludugih rukava i dubokog dekoltea podsjećala je na dužu košulju kako svojim krojem tako i džepovima na prsima. No, osim boje ključne su bile i efektne otvorene sandale te crni lak na noktima. Ovi detalji definitivno su naglasili večernji element haljine.

Charlize je look zaokružila jedva primjetnim nakitom i jednostavnom frizurom kao i make upom u istom tonu. Još jednom nas je oduševila gracioznošću koja leži ispod minimalističkih kombinacija kojima je sklona. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr