Crna boja i Gucci modni detalji prevladavaju u ovoj (ipak) ljetnoj kombinaciji prolaznice

Pixsell/Zoe Šarlija Foto: Pixsell/Zoe Šarlija. Ulična moda Zagreb
Vidi originalni članak
  • Na zagrebačkim ulicama naviknuti smo gledati najrazličitije, pomno složene modne kombinacije, a s dolaskom ljeta, u gotovo svakom outfitu, u središtu je lagana haljina
  • Prolaznica u Zagrebu odabrala je crnu haljinu maksi duljine s predivnim čipkastim detaljima, uz koju je nosila slamnati šešir ravnog oboda
  • Styling je upotpunila chic Gucci cipelama i remenom

Modne kombinacije u neutralnim bojama volimo i ljeto, kad ih ne viđamo toliko često, budući da se većina nas odlučuje za više vibrantne nijanse boja, poput sveprisutne ružičaste ili pastelnih nijansi. No, outfit u neutralnim bojama ipak je siguran izbor za elegantnu i sofisticiranu kombinaciju, kakvu smo primijetili i na prolaznici u Zagrebu.

Zagrebačkom špicom prošetala je u crnoj haljini trendi maksi siluete, koja je na gornjem dijelu, rukavima i suknji imala poluprozirne čipkaste dijelove. Dugu crnu haljinu prolaznica je podigla dizajnerskim komadima poput Gucci cipela s otvorenom petom i monogramom brenda te remenom s istim uzorkom i prepoznatljivom zlatnom kopčom s duplim slovom G.

Moda Ista modna tema, ali dvije potpuno različite izvedbe. Dotjerane prijateljice nose isti stil

Prošivena kožna crna torbica sa zlatnim lancem, zlatni nakit te sunčane naočale velikih okvira sa šarenim uzorkom upotpunili su njen outfit, jednako kao i slamnati šešir ravnog oboda s crnom širokom trakom, koji je dodatno povezao ovaj ljetni look!

Moda Očarao nas je dobar look (i sladak trbuh) ove zgodne trudnice, cijele u bijelom

Posjeti Miss7.24sata.hr