Crna, bijela i treper kao zajedničke karakteristike. Koji je od ova dva para pokazao bolju modnu kombinaciju?

Marko Dimic/PIXSELL Ulična moda, Zadar
Vidi originalni članak
  • Naša rubrika koja se bavi analizom ulične mode ovoga puta donosi stilski dvoboj u kojem trebaš izabrati svog favorita
  • Na zadarskim ulicama smo primijetili dva para čiji odjevne kombinacije imaju tri zajednička element: crnu i bijelu boju te traper
  • Riječ je o klasičnim komadima koje su stilizirali na različite načine, a njihov cjelokupni izgled možeš provjeriti u nastavku

U šetnji zadarskim ulicama uočili smo dva para čije se odjevne kombinacije mogu podvesti pod tri zajednička nazivnika - upotrebu crne i bijele (ne)boje te traper komada. Prolaznica iz prvog para odlučila se na 'outfit' u kojem je spojila kratki bijeli top sa opuštenim trapericama visokog struka. Odjevnu kombinaciju upotpunila je obuća i modni dodatci u crnim nijansama.

S druge strane, prolaznik se odlučio na dominantno tamnu odjevnu kombinaciju koja je razigrana bijelim akcentima. Riječ je o ziheraškom, ali stilski vrlo skladnom odabiru.

Crno-bijelu odjevnu kombinaciju ovog atraktivnog para ipak su zasjenile tetovaže i usklađena frizura

Ulična moda Sudeći prema prolaznicama, ovo je trenutno najpopularnija odjevna kombinacija na našoj obali

Zvijezda stajlinga druge prolaznice bila je kratka, plisirana bijela haljina uz koju je spojila Birkenstock natikače. A za kojim to modelom ovog popularnog brenda luduju brojne Hrvatice može provjeriti ovdje. I dok dame radije biraju otvorene cipele, muškarcima su i u ljetnim mjesecima tenisice i dalje omiljeni par obuće. Ovaj prolaznik ih je upario s kratkim traper hlačama i klasičnom crnom majicom.

Koji je dvojac po tebi bolje odradio modni zadatak i pokazao bolju stilsku kombinaciju?

Ulična moda Prolaznica iz Zadra je pokazala neodoljiv ljetni stajling čija je jedina mana što je pravi mamac za mrlje

Posjeti Miss7.24sata.hr