Čipka - najpopularniji odabir za vjenčanje

Anto Magzan/ PIXSELL
Toni Cetinski je u srijedu, 29. siječnja i petak 31. siječnja još jednom izrekao sudbonosno "da" Dubravki Cetinski. Njegova supruga je za obje prigode odabrala čipkaste haljine.
Vidi originalni članak

Dubravka Cetinski je za svadbu u Vinkovcima, koja se održala 29. siječnja, odabrala klasičnu bijelu boju za svoju vjenčanicu. Ova poprilično odvažna i seksepilna haljina za najvažniju haljinu u životu, sastojala se od haljinice mini duljine preko koje je bila dulja prozirna haljina prepuna čipkastih aplikacija u obliku cvijeća. Toni je pak odabrao crno odijelo s resicama i crnom kravatom te sjajnim reverima.

Zagrebačko vjenčanje je pak proteklo u nešto ležernijem tonu pa su takve bile i njihove kombinacije. Dubravka je nosila crno-bijelu haljinu mini duljine s otvorenim leđima. Preko bijele podloge prišivena je čipka koja je mladenku učinila možda čak i pretjerano izazovnom i provokativnom. Ovakva haljina s ukrasnim peplumom krojenim poput fraka ipak je bolji odabir za noćni izlazak, nego za vlastito vjenčanje. Frizura i make up su također bili obični i previše nemarni, a jedina pohvala ide cipelama u špic. Čak i za ležernu proslavu, ovo izdanje je poprilično podbacilo Toni je nosio ležerno odijelo s crnom košuljom bez kravate.

Nikolina Ristović na svadbu je došla u pratnji supruga, a dugački plavo-crveni kaput kombinirala je uz široki zlatni remen koji je kombinirala sa sandalama. Retro frizura i krzneni detalji na rukavima kaputa odlično su se nadopunjavali, ali dojam ispod kaputa i nije bio tako dobar.

Naime, Nikolina je odabrala kratku haljinicu s dubokim dekolteom. Pastelno žutu haljinu i gornji dio koji je ukrašen izvezenim perlicama voditeljica je kombinirala uz torbicu u boji ciklame te zlatne sandale s debelom potplatom. Iako je haljina sama po sebi izazovna, Nikolina je dekolte dodatno naglasila pomoću statement ogrlice. S obzirom na duljinu haljine, dekolte je mogao biti decentniji, ali kod popularne voditeljice smo naviknuti na ovakva izdanja.

 Make up je intenzivno naglasio oči pomoću smeđeg smokey eyesa, ali nježnije izdanje bi se bolje uklopilo uz čitav styling s obzirom na boju haljine i detalje. Ipak, Nikolina je i ovoga puta plijenila pozornost, bez obzira što je čitav outfit bio primjereniji ljetnoj zabavi nego svadbi.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr