Cipele s punom petom uvijek su tražene - donosimo 20 najpoželjnijih modela za ovu sezonu

Instagram @emilisindlev
Vidi originalni članak
  • Trendovi u obući za ovo proljeće već su neko vrijeme poznati, a među modelima balerinki i platformi, nosit ćemo i cipele s punom petom
  • Jesu li povratnički trend ili, zapravo uvijek prisutne, cipele s punom petom dolaze u raznim verzijama, a upečatljive modele mogli smo vidjeti i na revijama za proljeće/ljeto 2023. 
  • Prada, Fendi, Dior i Bottega Veneta samo su neki od dizajnerskih brendova koji u kolekcijama imaju punu petu, a high street brendovi ne zaostaju sa svojim dizajnima

Ove sezone imamo priliku vidjeti brojne povratničke trendove u obući, od cipela s platformom, Mary Jane modela do balerinki, čiji su modeli preplavili kolekcije brojnih brendova, a jedan od povratničkih modela su i cipele s punom petom.

Cipele s punom petom ovog se proljeća vraćaju u mnogim modelima dizajnerskih i high street brendova, a njihova udobnost i praktičnost te stylish izgled oduševljeno su dočekani od strane brojnih modnih influencerica.

Povratnički trend u novim je modelima često spojen i osvježen s trendi vinilom ili traperom, a imamo priliku vidjeti cipele s punom petom u raznim oblicima, od sandala i salonki do čizmica. 

Pojedine modele cipela s punom petom krase doista neobične i dramatične siluete koje ih čine statement komadom i upečatljivom obućom koja će se istaknuti u svakoj modnoj kombinaciji ovog proljeća.

Moda Tory Burch mokasinke su se vratile u šarmantnom izdanju - pomalo su i balerinke...

Cipele s punom petom jednostavan su način da nosimo pete, a da nam i dalje bude udobno!

U nastavku izdvajamo 20 odličnih modela cipela s punom petom za sve prilike!

Proljetni trendovi Ovaj modni trend nismo očekivali: 2023. je godina crvenih cipela, a mi smo pronašli najljepše modele

Posjeti Miss7.24sata.hr