"Ekologija je važna meni i mojim vršnjacima - stariji imaju puno toga za naučiti od nas"

Instagram/Nives Celzijus
Vidi originalni članak

Ranije ovog tjedna Cindy Crawford slomila je naša srca najavivši svoj odlazak iz modne industrije, kao utjehu je  svijetu mode podarila dostojnu nasljednicu - svoju kći, Kaiu Gerber. Uopće ne čudi što Kaia ide majčinim stopama, jer ova 14-godišnjakinja već se pojavljivala u časopisima poput CR Fashion Book sa svojim bratom Presleyem Gerberom te se okušala i u glumi.

Sada je otišla i korak dalje, te ugovorila svoju prvu modnu kampanju. Postala je zaštitno lice luksuznog butika Chrome hearts, koji se može pohvaliti zavidnom klijentelom, poput Gigi i Belle Hadid te čak i Karla Lagerfelda. Gerberini manekenski geni isijavaju iz razigranih fotografija na kojima potpuno podsjeća na svoju majku.

U prošlogodišnjem intervjuu za Harper's Bazaar Kaia je izjavila da joj je najbolja lekcija koju je naučila od majke bila utješna spoznaja da čak i Cindy Crawford ne izgleda kao Cindy Crawford kada ujutro ustane iz kreveta. - To mi je pomoglo da naučim biti uvijek zadovoljna sobom - rekla je Kaia. A da je sličnost između majke i kćeri gotovo nevjerojatna, uvjerit će vas Cindyne fotografije iz mlađih dana.

Posjeti Miss7.24sata.hr