Chunky sandale: ljeto je u znaku ove, nekima sjajne, nekima ružne obuće

Instagram@shop.ltk
Vidi originalni članak
  • Sandale s debelim potplatom vratile su se u velikom stilu
  • Rebrasta platforma i remenčići osiguravaju udobnost tijekom čitavog dana
  • S lakoćom se kombiniraju uz najdraže ljetne komade poput haljina i kratkih hlača

Ovo ljeto će po pitanju mode proći u znaku grube estetike devedesetih! Nakon ružnih tenisica i ružnih čizama, stiglo je vrijeme za ružne sandale! Nećemo biti grubi i vrijeđati obuću, ali tako ih modni znalci vole nazivati.

Velike, zdepaste i u svojoj estetici zaista čudnovato privlačne, chunky glomazne sandale vraćaju se sa svojim debelim potplatima i debelim remenjem u ljetne kombinacije. I dok neki smatraju da su chunky sandale pravi modni zločin, drugi ih slave zbog udobnosti i neobičnog dizajna. Ove sandale u svakom slučaju privlače poglede, a ovoga ljeta dominiraju u crnoj boji.

PROMO Pet razloga zbog kojih su sandale s platformom savršeni odabir

S lijeva na desno: Mango (349,00 kn), ONLY SHOES (269,90 kn), H&M (149,90 kn)

Prednost ove neobične obuće jest što se iznimno lako kombinira i jednako efektno izgleda uz lepršave haljine, suknje ili elegantna odijela i kratke hlačice. Modeli variraju od jednostavnih natikača s ravnim debelim potplatom do sandala koje krase remenčići, ali uz naglasak na glomazan i rebrasti debeli potplat.

S obzirom na to da ovakva sandala automatski oduzima svu pozornost, najbolje ju je uskladiti uz jednostavan ostatak stylinga u smirenim i monokromatskim tonovima. Chunky sandale naprosto zrače vibracijama 90-ih i baš zato ih najviše volimo vidjeti u kombinaciji s trapericama ili mini suknjama.

S lijeva na desno: Next (400, 00 kn), Madewell (719,00 kn), Zara (549,90 kn)

Nije važno preferiraš li sportski ili romantičan modni izričaj, ova cipela zaista ide uz svaki stil! A toliko su udobne i mekane da ćeš imati osjećaj kao da hodaš po oblacima!

Moda Zlatna boja nikada nije bila privlačnija, a posebice kada su u pitanju ljetne sandale!

Posjeti Miss7.24sata.hr