Cheek by Lisca za obožavateljice sporta

Lisca
Vaši aktivni trenuci bit će tako udobniji i opušteniji. Ukratko, savršeni!
Vidi originalni članak

Serija Miss Sporty inspirirana je aktivnim stilom života, a modeli nude i maksimalnu slobodu kretanja. Oduševit će vas materijal, mikro melanž u sivoj boji, u kombinaciji s crni tilom, crnim elastikama i fluorescentnim šavovima u boji marelice. Modeli iz tankih i laganih mikro vlakana omogućavaju odvajanje vlage od kože i pobrinu se da tijelo bude uvijek suho.

Grudnjak s pjenasto oblikovanim košaricama bez žičane potpore osigurava dovoljno potpore za vaše neometano kretanje, a na raspolaganju je u veličinama od 70B-85E. Udobnosti pridonose i naramenice koje su na ramenima šire i podstavljene mekanom pjenom te se mogu zakopčavati i križno. Top koji lijepo pridržava grudi za vrijeme joge ili laganog trčanja simpatično je moderan. Na prednjem su dijelu u unutrašnjost između dva materijala umetnute tanke i mekane košarice, koje naprave ljepši oblik grudi, a prema želji se mogu izvaditi.

Detalj na leđima lijepo naglasi sportski oblikovanu liniju i odostraga i ujedno se pobrine za vaše ljepše držanje. Seriju dopunjuju panty gaćice jednostavnog kroja te sportska majica i kapri hlače kod kojih su spojeni moderan kroj i nosivost.

Posjeti Miss7.24sata.hr