Chanel kompleti od tvida su nam divni, ali povoljniju alternativu smo pronašli u Zari i to tri primjerka

zara
Vidi originalni članak
  • Chanel komplet od tvida koji čine suknja i jaknica, jedan je od najprepoznatljivijih odjevnih komada ove modne kuće 
  • Njegova bezvremenska elegancija već desetljećima osvaja srca modnih entuzijastica koje ga, u barem jednom primjerku, žele imati ili već imaju u svom ormaru 
  • No, s obzirom na to da su Chanel komadi često izvan budžeta brojnih ljubiteljica mode, potrebno je okrenuti se nešto povoljnijim alternativama. Tri odlične smo pronašli u Zari 

Kada govorimo o bezvremenskoj eleganciji i komadima koji su ključni za postizanje takvog outfita, Chanelovi kompleti od tvida koji se sastoje od suknje i jaknice u raznim bojama, definitivno će se, i to među prvima, naći na tom popisu. Njihova profinjenost koja se uklapa u baš sva vremenska razdoblja i sve, čak i one najsvečanije, prilike već desetljećima osvaja srca modnih entuzijastica, bez obzira na njihov modni izričaj. Naime, Chanel kompleti se, kako možemo vidjeti i na samim revijama, uz promjenu modnih dodataka i obuće, tako jednostavno mogu transformirati u razne lookove koji spajaju osobnost brenda, ali i osobe koja ga nosi. 

No, koliko god Chanel jaknice i suknje od tvida bile divne, brojnima ostaju tek predmet želja jer se njihova cijena rijetkima uklapa u budžet. Srećom, mnogi high street brendovi su itekako inspirirani Chanelovom estetikom pa u njihovoj ponudi možemo pronaći razne varijacije kompleta od tvida. Tri odlične smo pronašli u Zari i to po drastično povoljnijim cijenama. 

Prvi komplet iz Zare koji nam je zapeo za oko je onaj u jarko crvenoj boji s detaljima u crnoj i bijeloj. Ovaj komplet čini jaknica dugih rukava s jastučićima na ramenima i prepoznatljivim velikim džepovima i tri velika, crno-zlatna gumba te minica koja je zapravo kombinacija suknje i kratkih hlača. Jaknica dolazi u veličinama od XS do XL te njena cijena iznosi 45,95 eura. Suknja hlače također dolaze u tim veličinama, a njihova cijena iznosi 25,95 eura. 

Drugi je komplet najotvoreniji od svih, odnosno sačinjavaju ga prsluk od odijela koji je nešto kraći, gotovo pa crop, a koji se kopča sa četiri velika, zlatna guba te kratke hlače koje preko sebe imaju asimetrični detalj nalik na suknju. Ovaj komplet dolazi u crnoj boji, a uz hlače dolazi i crni remen s velikom zlatnom kopčom. Veličine i prsluka i hlača kreću se od XS do XL. Cijena prsluka iznosi 29,95 eura dok hlače koštaju 27,95 eura. 

Posljednji, ali ne manje lijep komplet je nekako najelegantniji jer ga čine duge, ravne hlače koje pri dnu imaju proreze kako bi se i cipele lijepo istaknule te dugi prsluk koji seže do početka bedara i lijepo prati liniju tijela. Prsluk ima dvoredno kopčanje i to s velikim gumbima u srebrnoj boji koji se ne ističu previše s obzirom na to da su i prsluk i hlače bijeli s detaljima u crnoj. Oba dijela ovog kompleta dolaze u veličinama od XS do XL. Cijena hlača iznosi 39,95 eura, a prsluka 49,95 eura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr