Četiri para cipela s Asosa koje ćete odmah poželjeti!

asos
Mašnica, block potpetica, šljokice ili malo cvjetića dobitna su kombinacija, a ove cipele morate vidjeti
Vidi originalni članak

Asos je definitivno mnogim fashionisticama omiljena internetska adresa, pogotovo kad je riječ o cipelama i torbicama za koje možete biti sigurni da ih neće imati pola grada. 

Mini kolekcija cipela "Heaven sent" odnosno cipela iz "Raja" i "Holborn" zasigurno će se ubrzo rasprodati, pa je pravo vrijeme da odmah sad kliknete na ovu stranicu i nabavite jedan par. 

60 eura

Ovaj srebrni par idealan je za noćni izlazak ili kombinacije koje treba upotpuniti s nekim metalik detaljem. A znamo da je metalik uvijek dobra ideja. 

60 eura

Šljokičaste nude cipelice dostojne su najljepše princeze, a zog ovih ćete cipela jedva čekati vrijeme kad napokon budete mogli nositi cipele s otvorenim prstima. (Još 19 tjedana do ljeta)

60 eura

Ako vam treba jedan "statement" model onda su ove sandale sa cvjetnim printom pravi odabir. Block potpetica čini ih sve ove cipele još primamljivijima jer u njima možete izdržati puno dulje od neudobnih štikli s tankom petom. 

42 eura

Ovaj model je apsolutno savršen. Nemamo što nadodati, a i činjenica da su na sniženju daje im dodatne bodove! Pun pogodak za baš svaku priliku i odjevnu kombinaciju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr