Catherine Zeta-Jones u izazovnoj čipki

Gulliver Image/Getty Images
Catherine Zeta-Jones prošetala je po crvenom tepihu na premijeri svog novog filma 'Red 2' u četvrtak 11. srpnja u Los Angelesu. Uz glumačke kolege Brucea Willisa, Helen Mirren, Mary-Louise Parker i Johna Malkovicha, Catherine je svakako plijenila pozornost u pripijenoj haljini bez naramenica.
Vidi originalni članak

Haljina dizajnerice Marie Lucie Hohan pratila je liniju tijela i naglašavala struk, a zatim se nastavila samo čipkanim dijelom koji se pretvara u šlep. Kreacija je kombinirana crnim sandalama sa satenskim detaljima, a Catherine se od detalja odlučila za statement naušnice ukrašene dragim kamenjem. Iako je glumica vidljivo izgubila nekoliko kilograma, haljina joj je odlično pristajala.

Make up je bio vrlo svečan uz smokey eyes u maslinasto zelenim i sivim tonovima i obrvama naglašenim sjenilom za obrve u smeđoj boji. Umjetne trepavice su dodatno istaknule oči kao vodeći dio make up looka, dok je usne krasilo nude sjajilo. Raspuštena kosa s blagim kovrčama na krajevima bila je prebačena na jednu stranu i pridonijela glamuroznom izgledu.

Poznata glumica je izgledala vrlo elegantno, ali ujedno i seksi u čipkanom izdanju u koje je izvrsno uklopila frizuru i make up look. Jedan pravi hollywoodski look primjeren premijeri na crvenom tepihu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr