Casual kombinacija za 20 tisuća kuna?! Da, baš takvu nosi Jelena Rozga...

instagram @janko_popovic_volaric
Slavna pjevačica trenutno se odmara u Grčkoj i čini se da baš uživa
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Jelena Rozga na zasluženom je odmoru u Grčkoj, a najljepše trenutke s putovanja rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako je na svom Instagram profilu podijelila fotku u casual izdanju, a mi smo na njoj odmah primijetili dva super popularna luksuzna komada. Jelena nosi trenutno najtraženiji Balenciaga model tenisica (to su one takozvane "ružne" tenisice koje volimo mrziti!) i Max Marin kaput o kojem smo već ranije pisali jer ga sve trendi cure apsolutno obožavaju

Iako dnevni i polusportski, ovaj look je u stvari super luksuzan jer košta više od 20.000 kuna! Naime, Balenciagine triple S logo tenisice locirali smo na Net-a-porteru i stoje 725 eura, odnosno 5.400 kuna; dok cijena Max Mara Teddy bear Icon kaputa na njihovoj službenoj stranici iznosi 14.800 kuna!

Balenciaga tenisice (5.400 kuna) i Max Mara kaput (14.800 kuna)

Ovo je prvi put da Jelenu vidimo u skupocjenom teddy kaputu, ali smo je zato u dizajnerskim tenisicama već ranije viđali... Balenciaga i Chanel očito su Rozgini favoriti, a u casual outfitima je nekako čak i najviše volimo viđati!

Posjeti Miss7.24sata.hr