Casual baloner, ali od trapera kaput je koji ćemo ove jeseni viđati svugdje. Evo najboljih modela!

Instagram @aligne Foto: Instagram @aligne
Vidi originalni članak
  • Klasičan baloner bezvremenski je komad karakterističan za jesen, a ove sezone nosit ćemo ga u posebnijem obliku
  • Sve više novih modela dolazi u chic verzijama od trapera raznih boja, a mi ih jedva čekamo uklopiti u jesenske kombinacije
  • Iz high street i dizajnerskih kolekcija izdvojile smo osam najljepših modela!

Klasičan bež baloner jedan je od temeljnih dijelova jesenske garderobe s kojim jednostavno ne možemo pogriješiti, no ako smo zainteresirani za proširenje svoje kolekcije laganih kaputa i balonera ili pak 'začiniti' svoju garderobu upečatljivim komadom, traper baloner idealan je kandidat!

Od povratka traper na traper trenda i traper baloner sve više dolazi u modni fokus, a u nove su ga kolekcije uvrstili i dizajnerski i high street brendovi. Iako naizgled jako casual, traper baloner itekako možemo uklopiti i u elegantnije kombinacije, no jednako će efektno izgledati upravo u trendy traper na traper stylingu.

Meki traper kod ovakvih balonera izuzetno je udoban za nošenje, a svejedno svojom siluetom daje osjećaj onog klasičnog balonera, neovisno koju boju trapera odabrali. Također, kad nam stigne hladnije vrijeme, traper baloner bit će dobar izbor i za slojevite outfite!

U nastavku donosimo osam modela trendy traper balonera i kaputa za jesen!

Posjeti Miss7.24sata.hr