C&A je iznenadio jesenskim sniženjima: trendy jakna s krznom odličan je ulov upola cijene

c&a Foto. C&A, jakna s krznom (s 89,99 snižena na 39,99 eura)
Vidi originalni članak

Rijetko što nas toliko obraduje nego kada, u potrazi za dobrim sezonskim komadima, otvorimo stranicu omiljenog high street brenda i otkrijemo da su u tijeku velika sniženja upravo za ono što tražimo. Tako smo, na C&A web shopu, nabasali na mnoštvo komada za prijelazno razdoblje, jesen, ali i zimu koji su sniženi i za više od 50 posto. Iako je na sniženju toliko komada da ne znamo što bismo prije ugrabili, jedan od onih koji se najviše istaknuo je tanka jakna podstavljena mekim krznom koja će nam dobro doći za koji dan, kada se temperature još malo spuste. 

Naime, radi se o dugoj jakni svijetlo smeđe boje koja je, s unutarnje strane, podstavljena tankim slojem umjetnog krzna u bijeloj boji. Meko, bijelo krzno ne nalazi se samo s unutarnje strane jakne već i na manšetama rukava te proviruje na spojevima jakne. Jakna se kopča patentnim zatvaračem, a ono što nam se još sviđa kod je i to što ima kapuljaču s krznom. Što znači da, kada još zahladi, ne moramo razmišljati o nošenju kape. 

Osim što je baš slatka i djeluje vrlo toplo i cozy, ova je jakna pravi ulov koji se itekako isplati kupiti čim prije. Naime, na trenutnom je popustu snižena za 55 posto što znači da je njena cijena, s prijašnjih 89,99 eura, snižena na prihvatljivijih 39,99 eura. Raspon veličina joj se kreće od 36 do 50 i, prema trenutnom stanju, sve su još uvijek raspoložive, ali za neke od njih stoji kako bi se mogle uskoro rasprodati. 

Posjeti Miss7.24sata.hr