Brineta iz Zadra istaknula se stvarno nesvakidašnjim izborom odjeće

Pixsell/Šime Zelić
Vidi originalni članak
  • Znate da za originalnost dijelimo uvijek petice? E, pa ova Zadranka je baš odlikašica
  • I neobičan kombinezon, i plišani kaput, i zanimljiv top... ništa se ne može uvrstiti u komade koji se često viđaju na ulici
  • Usto je i sve dobro spojeno u vrlo osebujnu kombinaciju

Što znači dobar stil? Dobro iskombinirati komade ili otići stepenicu više i dobro iskombinirati komade koji se ne viđaju na drugima te biti sasvim originalan? Dama iz Zadra učinila je ovo drugo...

U moru oversized pilotskih jakni, bež pulovera i širokih traperica s kojima se mogu složiti itekako dobro stylinzi, ali smo ih vidjeli cijelo more u protekloj sezoni, lijepo je kad netko iskoči s komadima koje nema svaka treća osoba na ulici. Dobrom, a nimalo uobičajenom kombinacijom izdvojila se zgodna brineta.

Moda Prezgodna Zadranka isfurala je dobar styling sa Zarinom kožnom jaknom koju obožavamo

Odjenula je vrlo zanimljivi cropani kombinezon: izdvaja ga sitni karirani uzorak u crno-bijelo-sivim tonovima. Neobičan mu je i kroj: veliki našiveni džepovi sprijeda, duboko je dekoltiran, nogavice su široke i kraće. Zavodljivo prati liniju tijela, naglašen je visoki struk, a kombinezon je očito i bez rukava što dopušta nošenje topa ispod njega. 

Stoga je ispod kombinezona odjenula još jedan zanimljiv komad: body/bluzu romantična visoka ovratnika s volanima, a volani su i na manžetama, bijele boje te pravilna rupičasta uzorka u teksturi.

Preko toga prebacila je izuzetno elegantni plišani kaput tamne, noćno plave boje. Eleganciji i profinjenosti pridonose i viseće biserne naušnice. Jedini, da tako kažemo, isfurani komad koji masovno viđamo su mokasinke debelog đona. Koje su vrlo dobro uklopljene u kombinaciju... Velika petica za stil i posebnost.

Moda Zavirili smo u Borovo i otkrili divne bež i crne mokasinke, od prave kože i po odličnoj cijeni

Posjeti Miss7.24sata.hr