Brend august. ima novu lanenu kolekciju inspiriranu savršenim ljetnim danom u kolovozu!

Instagram @august.bypamela nova kolekcija August by Pamela
Vidi originalni članak
  • Pamela Badžek sa svojim je brendom august. izbacila novu ljetnu liniju kojoj predviđamo jednak uspjeh kao i prvoj prošlogodišnjoj
  • Lagani ljetni komadi ponovno su u središtu kolekcije, koja je inspirirana toplim ljetnim danima i hrvatskom obalom
  • Donosimo sve detalje i odjevne komade iz nove linije!
  • Pročitaj više: Pamela Badžek nosi predivnu Mango haljinu u romantičnom ljetnom outfitu

Nakon prošlogodišnje prve limitirane kolekcije koja je rasprodana u trenu, brend poznate influencerice Pamele Badžek sad je predstavio i svoju drugu po redu ljetnu kolekciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by August. (@august.bypamela)

Prozračan lan, predivne ilustracije i žive boje te klasični krojevi ponovno su u središtu kolekcije ovog brenda, čija je "glavna inspiracija prilikom kreiranja kolekcije bio je savršeni ljetni dan u kolovozu – vrućina, sunce, miris mora i lagani večernji povjetarac. Osviješteni prirodom kreirali smo sustainable kolekciju od 100% lanenih materijala, proizvedenih u Hrvatskoj", stoji u opisu na službenoj stranici brenda. 

Osmišljena za sve ljetne prigode, laneni kompleti, haljine, kaftani i marame s lakoćom će se uklopiti u sve naše modne kombinacije. Ilustracije na svim modelima djelo su hrvatske ilustratorice Mateje Sučević, inspirirane hrvatskom obalom, a zamisao im je da prenesu "osjećaj romantičnog, vrućeg ljeta i jednog savršenog dana u kolovozu".

Moda Nakon tisuću roza lookova Margot Robbie, konačno i jedna 'Barbie' u žutom. I funkcionira...

U novoj liniji nalazi se ukupno 9 komada, od kojih svaki nosi naziv mjesta na talijanskoj obali, dok su prošle godine bili nazvani prema otocima i mjestima u Hrvatskoj. 

Kompleti, kaftani i haljine izrađeni su od 100% lana, dok su marame od fine viskoze, a cijela kolekcija proizvedena je u Hrvatskoj.
Komplet Amalfi krasi predivan koraljni uzorak na bijeloj podlozi, a oversize silueta kompleta košulje dugih rukava i hlačica s podesivom vezicom i gumicom u struku bit će idealan izbor za vruće ljetne dane. Drugi komplet iz kolekcije, Sardegna, šarenijeg je uzorka i raznih vedrih boja, s morskim i ljetnim motivima sunca, lišća i račića. Komplet Amalfi, kao i Sardegna dostupni su po cijeni od 140 eura.

Novost u kolekciji su predivni kaftani s remenom u struku, Ostuni u bijelo-tamnoplavoj kombinaciji s velikim iscrtanim motivima školjki, morskih zvijezda, hobotnica i morskog ježa i Taormina. Bijeli kaftan krase tamnoplavi obrubi, a dostupan je po cijeni od 150 eura. Drugi kaftan u kolekciji je u crveno-bijeloj kombinaciji boja sa zanimljivim retro uzorkom. 

Haljina Capri jednakog je koraljnog uzorka kao i komplet Amalfi, a njena mini duljina i A kroja te V izrez odlično će se uklopiti u dnevne, ali i večernje ljetne outfite. Haljina je na august-studio.eu dostupna po cijeni od 80 eura.

U kolekciji se još nalaza i marame od 100% viskoze, koje dolaze u četiri modela, odnosno uzorka koje su već sadržani u kolekciji, Dolce Amalfi, Dolce Ostuni, Dolce Sardegna i Dolce Taormina. 

Cijela kolekcija dostupna je na august-studio.eu, a nastavku donosimo svih devet novih modela kompleta, kaftana, haljine i marama! 

Komplet Amalfi

Komplet Sardegna

Kaftan Ostuni 

Kaftan Taormina

Haljina Capri

Marama Dolce Amalfi

Marama Dolce Ostuni

Marama Dolce Sardegna

Marama Dolce Taormina

Moda Lan je stigao! Izdvajamo najljepše komade od ovog udobnog i sofisticiranog materijala koji se vraća svako ljeto

 

Posjeti Miss7.24sata.hr