Bojana Gregorić zablistala u izazovnoj haljini

Davorin Višnjić/Pixsell
U dramskom kazalištu Gavella održana je premijera predstave "Push Up 1-3", a ovaj događaj privukao je velik broj glumaca i ljubitelja kazališta. Jedna od glavnih zvijezda večeri bila je glumica Bojana Gregorić, koja ujedno ima i ulogu u novom predstavi.
Vidi originalni članak

Glumica je za koktel zabavu nakon premijere odabrala upečatljivu i izazovnu crvenu haljinu u kojoj je sve oko sebe ostavila u drugom planu. Haljina pencil kroja izvrsno prati Bojaninu liniju, naglašavajući dodatno struk i ramena. No, pravi stilski wow ne skriva se u kroju kreacije, nego u decentnom i malom izrezu na grudima.

No, unatoč tomu što on nije dubok niti jako izrezan, ovaj dekolte je itekako upečatljiv i u prvi plan stavlja Bojanin bujni dekolte. Cjelokupnom styling izvrsno se uklopila dječačka kratka frizura i zavodljiv make up, koji je šlag na kraju ove izazovne kombinacije.

Bojanin styling dokaz je da odjeća koju nosimo na sebi ne mora biti kratka, ne mora imati duboke izreze niti joj treba manjkati materijala – detalji i stav su oni stilski začini koji će svakoj kombinaciji pružiti dozu seksipila i zavodljivosti.

U galeriji detaljnije pogledajte Bojanin styling...

Posjeti Miss7.24sata.hr